< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guestizm -- 30 Kasım 2010; 15:12:06 > |
MORA TERAPİ SİGARAYI BIRAKMA TECRÜBEM
-
-
Hayırlısı olsun,inşallah bırakırsınız.Biraz açarmısınız,ilaç mı veriyorlar? -
Hocam eski bi topik hortlatalım bakalım..
Faydalı ve güzel paymaşımınız için tşk.ler. Gayet net olmuş... Bende artık alışkanlık oldu bişey almadan yapmadan dh den google den araştırma yapmadan bakmıyorum hiçberşeye :)
Bendede bi kaç gündür bu sigara bırakma eğilimi vardı.. Bana da maille bu sitenin reklamı gönderilmişti.. Bi arama yaptık dh de bu arkadaşımızın yaşadıktlarını okuduktan sonra zaten inancım olmayan bu tip işlere hiç bulaşmaya gerek kalmadı... Başka yöntemlere bakacağız artık... -
Bir hortlatma da ben yapayım :)
Gerçek sigarayı bırakmanın en kestirme yolu, elektronik sigara. Ama ülkemize gelişi yasaklandı. Getiren birkaç firma da sıvıları normalinden pahalıya satıyor.
Ama, şu bir gerçek ki, 1.5 paket sigara içiyor iken, elektronik sigaraya başladığım gün tek dala düştüm ve şu anda günde 1 tane bazen kokusu kötü geldiği için yarım tane sigara içiyorum. Elektronik sigarayla nikotin ihtiyacımı karşılıyorum ve sigara kadar zararlı olmadığı için memnunum. Ciğerlerim de temizlenmeye başladı.
Bu kadar pozitif yorum yapınca, satıcısı olduğumu falan düşünenler olabilir ama değilim :)
24 mg. nikotinli sıvıyla başlayın ve kötü, güvenlik naylonu olmayan, kaliteli sıvıları tercih edin. Dekang olabilir mesela.
PG/VG karışık olanıyla başlayın. Zaten araştırdığınızda, neyden bahsettiğimi anlayacaksınız.
Kısacası, elektronik sigara, sigara yerine kullanılabilecek en mantıklı seçim şu anda. Normal sigarayı hemen bıraktırıyor (İllaki içeceğim diye kendinizi çok zorlamazsanız)
-
ne mora terapi para havaya gitti.. nede e sigara yine havaya gitti ki esigara ile ilgili çok şeyler net değil... şu anda champix deniyorum.. -
9 aydir sigara icmiyorum iicmeyide dusunmuyorum mora terapiye 300 kagit bayildiktan sonra icilmez de konunun ozu once kafanda bitirecek sonra paralari bayilacaksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok uzun kusra bakmayın okumadım fakat babam da moraterapi aldı farklı sebeplerden -
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
çok uzun kusra bakmayın okumadım fakat babam da moraterapi aldı farklı sebeplerden
sonuç nasıl? alıp da işe yarayanı daha hiç denk gelmedi -
babamin ciddi bir perhize girmesi icin sebep oldu, onun disinda bi faydasi oldugunu zannetmiyorum
Böyle şeyler hikaye. Çok klişe olacak ama olay kafada bitiyor
En kolay yol sigara yerine oyalanacak başka birşey bulmak. Mesela öyle anlar oluyor ki oturuyorsunuz atıyorum çay içiyorsunuz canınız sigara çekmediği halde sigara içesiniz geliyor. Çünkü alışkanlık olmuş.
1 hafta sigara içmemiştim. Okulda her öğle arası sigara içerdim. O 1 haftalık sürede öğle arası olan 12 ile 1 arası hariç hiçbir şekilde sıkıntı çekmemiştim. Ama saat 12 olduğu anda direk sigara içesim geliyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Böyle şeyler hikaye. Çok klişe olacak ama olay kafada bitiyor
En kolay yol sigara yerine oyalanacak başka birşey bulmak. Mesela öyle anlar oluyor ki oturuyorsunuz atıyorum çay içiyorsunuz canınız sigara çekmediği halde sigara içesiniz geliyor. Çünkü alışkanlık olmuş.
1 hafta sigara içmemiştim. Okulda her öğle arası sigara içerdim. O 1 haftalık sürede öğle arası olan 12 ile 1 arası hariç hiçbir şekilde sıkıntı çekmemiştim. Ama saat 12 olduğu anda direk sigara içesim geliyordu.
en azından farklı deneyimleri paylaşıyoruz
aynen sigara işi akılda bitiyor ama şidmdi de champixi öneriyorlar baya baya deneyelim bakalım
-
2009 Ağustos ayında Karabük mora terapi merkezine giderek sigarayı bıraktım. 5. yılın şerefine buraya bir mesaj atmak istedim. Bilgilerinize... -
Merhabalar, Dr. Murat Besler adresinde moraterapi tedavisi içinhttps://www.drmuratbesler.com/moraterapi/ adresine bakmanızı tavsiye ederim hocam. Moraterapi tedavisinde tercih edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur7060 -- 8 Kasım 2016; 17:49:59 > -
Konu Hortttt
Bende bu yontemle 2009 1 mayista biraktim sigarayi halada icmiyorum cok sukur.
Konuya bakmak nerden aklina geldi diye sorarsaniz ?dun bi arkadas sen nasil birakmistin sigarayi diye sordu ordan aklima geldi bi bakiyim mora terapi olayinda bi degisiklik varmi diye bakindim ayni sistem devam ediyormus ve yararli bir sistem tavsiye ederim
Ben de bu yöntemle sigarayı bırakmayı düşünüyorum ve konu üzerine bir hatyli araştırma yaptım.
İlgisini çekenler için öğrendiklerimi paylaşayım istedim.
İlk olarak Mora Terapi ile vücudunuza herhangi bir kimyasal vs. girmiyor. Sadece sigaranın vücudunuzda yarattığı frekansın ayna görüntüsü vücudunuza yükleniyor. Bu sayede vücudunuz artık sigarayı tanımıyor.
Tek seans yeterli oluyor deniliyor ama destek seansları da sunuyorlar.
Seans öncesinde uzmanların sizden bir takım istekleri oluyor ve bunları yapmanız gerekiyor.
Bir de en önemlisi gerçekten sigarayı bırakmaya istekli olmanız. Mesela sadece bırakıp bırakamayacağını merak eden bir arkadaşım uygulama sonrasında 1 ay kadar sigarayı bıraktı. Sonra kendi isteği ile yine başladı. Arada geçen süreçte esasında zorlanmadığını ama sigara içmeye devam etmek istediği için başladığını söylüyor.
Eğer gerçekten sigarayı bırakmak istiyorsanız, size en yakın klinikten randevu alın bir de yüz yüze konuşun derim. Ben de şu an araştırma sürecindeyim. Gelişmeleri paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X