Bildirim
MORAL 0 Yargı 5. Deneme netleri
Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
https://www.amazon.com.tr/b?node=100489802031
16 sa. önce paylaşıldı
Penta PCG581 Caprice White Gold Etajer : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07D15MBSQ
dün paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bu yayının soruları bana saçma geliyor bilme katılırmısın ama sosyalde falan çok bilgi ağırlıklı soruluyor yani buna yakın çıksa bile ösym yoruma da çok önem veriyor özellikle tyt de o yüzden gerçek sınav ile ilişkilendirmek kötü olabilir moralinizi bozmayı derim -
Ne bekliyordun full yapmayı mı?Bence artık abarttınız , YETER. -
90net geldi çok kötü 30-40k olur mu ne olum yapmayın allah aşkına msüyü de gördük iyi öğrenci katılmasa bile 300k dan 5k sı mı iyi sadece -
millet çıldırmış. -
Amacım moral bozmak değildi. Bozduysam özür dilerim de çok ciddi tepkiler gelmiş. Olm oluru nedir ki bilmiyorum bilen aydınlatsın. -
Yargıyı inceledim cidden çöp çıkmışları çöz daha iyi -
Up! Forumun demirbaşları yardım edin Lütfen kafayı yemek üzereyim. Ulan o lanet töderlere girende kabahat. Onlarda 110+ burada 90 moral sıfırlandı ne önerirsiniz. Kendime zarar vermek istemiyorum. -
töderde 106.25 yapan ben meb denemelerinde 89da süründüm ama en azından gerçekçi olmamı sağladı hayallerde gezinmiyorum artık :D -
Arası bu mu yani 120 ile 90 arasında dağlar kadar fark var? -
2 hafta kalmis, yapilan netlere takilmayin yanlislari ogrenin gecin. -
Usta moralini de bozmiyim sadece kendi durumumu anlatma açısından sarmalda 110 u gördüm. mebde 100-105 arası yapmıştım. Ya tamam yüksek değil birçok kişi için yalnızca yapabiliyordum dedim. -
hacı açıkçası sosyal ve fende daha yoruma dayalı ve daha kolay sorular geleceğini düşünüyorum senin 1 denemeden 90 yapman senin 90lık öğrenci olduğunu göstermez moral bozmak yok -
hocam 110u gördüm 30k-40k diyosun inanalım mı -
Gönül rahatlığıyla diyeceğim internet ortamı haklısın. Evden uzun zamandır çıkmıyorum. Moral sıfır vücuduma zarar vermeye başladım. Yiyeceğim kafayı. Yedim belki de yardım eder misin yaşadın mı benzer düşüşleri? -
Üzülme 380 günün daha var -
SEN ÇALIŞMAYI BIRAK YEĞENİM. BEN YARGI 5. DENEMEDE ŞUAN KAZA ORUÇLARIMI TUTUYORUM VE ORUÇLU HALİMLE İKEN 119.75 YAPTIM. MEZUNA KALDIN GEÇMİŞ OLSUN DERSİ BIRAK LOL OYNAMAYA DEVAM ET -
Rakip elemeye çalışıyo dedklerin çok anlamsız -
Arkadaşlar üzülüyorum dediklerinize. Ne yapalım olm kendimizi kanıtlamak için bin tane mesajımız mı olması gerekiyor? Kimseyi kandırmaya çalıştığım yok. Sadece beklentimin altında geldi. Üstelik 90 neti 2010 yılını seçip sınavladan yazınca 47bin küsür gösteriyor hamda. -
Sağol hocam destek için az uyudum onun etkisi olmuş olabilir. Matematikte çok şık Sorular vardı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne bekliyordun full yapmayı mı?Bence artık abarttınız , YETER.
|
millet çıldırmış.
|
90net geldi çok kötü 30-40k olur mu ne olum yapmayın allah aşkına msüyü de gördük iyi öğrenci katılmasa bile 300k dan 5k sı mı iyi sadece
|
Benzer içerikler
- 80 tyt 50 ayt kaç bin
- eyüp boncuk kimdir
- toprak yayınları zorluk derecesi
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- üniversitede sınava girmezsek ne olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X