Şimdi Ara

Moral motivasyon film

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uyandığımdan beri içim daralıyor, çalışasım gelmiyor. Yapmam gereken işler de var.

Şöyle bi kafayı tazeleyecek yeniden bismillah dedirtecek bi film tavsiyesi olan var mı?

• The edge of seventeen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

http://www.imdb.com/title/tt0454921/

bu film güzel olmasına rağmen olayları abartmışlar saçma olmuş diyodum, my name is khan filmini izledikten sonra sözümü geri aldım.

olayların abartılması ve saçmalık konusunda hiçbir dram filmi my name is khan ile yarışamaz. kalitesiz yapım budur. abarta abarta verilecek mesajın içine etmek budur. bi çuval indiri berbat etmek budur.

pursuit of happiness filmini ben de tavsiye ederim.
  • Moral motivasyon istiyorsan komedi filmleri izle. Yabancı film olarak Jim carry filmleri, Türk olarak Ferhan Şensoy ya da cem yılmaz filmleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Moral motivasyon istiyorsan komedi filmleri izle. Yabancı film olarak Jim carry filmleri, Türk olarak Ferhan Şensoy ya da cem yılmaz filmleri.

Hocam bunlar nasil motive edecek tam tersi olur amaan koyver der:D eger ders konusunda motivasyona ihtiyacın varsa ölü ozanlar derneği, good will hunting, böyle filmlere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Moral motivasyon istiyorsan komedi filmleri izle. Yabancı film olarak Jim carry filmleri, Türk olarak Ferhan Şensoy ya da cem yılmaz filmleri.

Hocam bunlar nasil motive edecek tam tersi olur amaan koyver der:D eger ders konusunda motivasyona ihtiyacın varsa ölü ozanlar derneği, good will hunting, böyle filmlere bak

Haklısın aslında Ben biraz rahatlama ve sıkıntılardan uzaklaşma babında şey ettiydim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Bucket List - izledikten sonra bana tesekkur edeceksin dostum

• "Black Hawk Down " bir ulusun kahramanlik destani

bu Hint ve Kore filmlerini nasil izliyonus yahu, ben hic sevemiyorum

bide Jhonny Sinss Diye bir aktur var , cok ovuyorlar izle filmlerini istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 3 Şubat 2017; 9:32:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.