Şimdi Ara

Moralim Bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bir hevesle FIFA 2012 aldım, oyun açılınca kaleciyle teke tek olduğumuz yerde 1 dk alıştırma yapıp daldım online'a. İlk maçımı kazanınca daha da mutlu oldum ama sora 4 maç farklı yenildim defans yapamıyorum. Sizce Cup-Tournement felan alışayım mı yoksa online mı devam edeyim Moralim bozuldu beyler adamlar ne ara alışmış yahu takır takır defans yapıyorlar.

• Bu konuyu açmandaki amaç nedir? Niçin oyun bölümüne açmıyorsun. Konu dışı bölümünü bütün bölümleri kapsayan bir bölüm zannettiniz herhalde beyfendi. FBI şuanda sizi arıyor. Ip alt maskeniz bulundu. Lütfen insan olalım başlıkları uygun bölümlere açalım ve başlığı konuyla ilgili koyalım "Moralim Bozuk" adlı başlığın açtığınız konuyla ne ilgisi var? (Yönetici gibi konustum haa)
  • online oynadığım zaman fifa 07 ve 11 de en iyi olduğum için tavsiye veriyim :)

defansta kesinlikle c tuşunu kullan jockey de denir

ayrıca sakın pc ile oynama online oynayarak gelişebilirsin sadece
  • quote:

Bu konuyu açmandaki amaç nedir? Niçin oyun bölümüne açmıyorsun. Konu dışı bölümünü bütün bölümleri kapsayan bir bölüm zannettiniz herhalde beyfendi. FBI şuanda sizi arıyor. Ip alt maskeniz bulundu. Lütfen insan olalım başlıkları uygun bölümlere açalım ve başlığı konuyla ilgili koyalım "Moralim Bozuk" adlı başlığın açtığınız konuyla ne ilgisi var? (Yönetici gibi konustum haa )

Sakin ol ne oluyor ya ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.