Şimdi Ara

Morhipo Kırmızı Crocs terlik 89tl!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Morhipo Kırmızı Crocs terlik 89tl!www.morhipo.com
    Crocs P022541 Classic - Morhipo
    https://www.morhipo.com/terlik/16726205/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SportsDirect indirimleriydi. Gümrük vergisi de yoktu belli bir rakama kadar. Ortalama 3 gün içinde İngiltere'den evine kadar geliyordu kargolar.

Hala giyerim oradan aldığım ürünleri. Tanesi 70 liradan 5 tane Karrimor ayakkabı aldım farklı tip ve renklerde, 10 liraya Hottuna tişörtler aldım ve daha neler neler.

Torpilli Damat Ferit pardon Berat oğlan geldi ve hem ekonominin hem de yurtdışı alışverişlerin anasını ağlattı. O gün bu gündür belimizi doğrultamadık zaten. Amazon Almanya'dan gümrük ve kargo dahil 600 liraya aldığım kahve öğütücü şu an 4000 lira. Sebep olanların köküne kibrit suyu...

Neler alıyorduk neler..

Aldıklarımızda öyle çakallıkla falan değil ebesinin hörekesindeki adamlar indirim yapardı da alırdık. Şimdi 200 liralık bir şey alıyorsun şusuydu busuydu 300 lira tutuyor. Bir ülke her anlamda nasıl zayıflayabilir 4-5 yılda inanılmaz.

Ne monitörler, ekran kartları, termoslar aldık ah ulan ah.

edit: 200 liralık dedim ama 200 liraya bi halt alamıyoruz artık. Ağaç yaprağı kadar değeri olunca paranın eskiden 200-300 tlye aldıklarımızı ancak 1500-2000 e alabiliyoruz doğal olarak total fiyatı da 1500 ise 2200 falan oluyor. Öldürdüler resmen..

• Fiyat hatası sanırım sepette 349 TL oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Satın alınmıyor her numarayı denedim

• 45-46 sadece o fiyata

• Bu miktarda ürün stokta bulunmamaktadır.

bu arada aynısını bi kaç yıl önce bi ingilkix sitesi vardı yılda bir kez kargo bedava yapıyordu ordan 35 liraya denk gelecek şekilde almıştım. tabi paund 4 lira falandı o zaman  

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Ocak 2017 SportsDirect

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt

tam dediğiniz gibi 1 ocak 2017

Crocs Ralen Clog Adults Sandals 22251308310

Colour True Red

Size 11

1 £7.25 £7.25

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stok aktif değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

SportsDirect indirimleriydi. Gümrük vergisi de yoktu belli bir rakama kadar. Ortalama 3 gün içinde İngiltere'den evine kadar geliyordu kargolar.

Hala giyerim oradan aldığım ürünleri. Tanesi 70 liradan 5 tane Karrimor ayakkabı aldım farklı tip ve renklerde, 10 liraya Hottuna tişörtler aldım ve daha neler neler.

Torpilli Damat Ferit pardon Berat oğlan geldi ve hem ekonominin hem de yurtdışı alışverişlerin anasını ağlattı. O gün bu gündür belimizi doğrultamadık zaten. Amazon Almanya'dan gümrük ve kargo dahil 600 liraya aldığım kahve öğütücü şu an 4000 lira. Sebep olanların köküne kibrit suyu...

• 0 mesajlı adam gelmiş sepete eklenmeyen kırmızı 45-46 numara crocs linkini atmış, vermiş gazı :)

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Ölücülere ders olsun 😃 kimin paylastigina bakmadan saldirirlar isine yaramasa bile alan tipler var merak ediyorum napiyor 😕

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuvalet terliğine benziyor bu niye bu kadar pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt

Neler alıyorduk neler..

Aldıklarımızda öyle çakallıkla falan değil ebesinin hörekesindeki adamlar indirim yapardı da alırdık. Şimdi 200 liralık bir şey alıyorsun şusuydu busuydu 300 lira tutuyor. Bir ülke her anlamda nasıl zayıflayabilir 4-5 yılda inanılmaz.

Ne monitörler, ekran kartları, termoslar aldık ah ulan ah.

edit: 200 liralık dedim ama 200 liraya bi halt alamıyoruz artık. Ağaç yaprağı kadar değeri olunca paranın eskiden 200-300 tlye aldıklarımızı ancak 1500-2000 e alabiliyoruz doğal olarak total fiyatı da 1500 ise 2200 falan oluyor. Öldürdüler resmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 7 Ekim 2021; 1:38:35 >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.