Bildirim
Mortal Kombat 11 Türkçe Yama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Açıkcası Ben Sanmıyorum Böyle Kısa Sürede Yapılabileceğini 😶 -
Mortal Kombat XL için yama yapılmadı. 11 için de yapılacağını düşünmüyorum. -
Hocam hemen gelmez. -
Arkadaşlar dil dosyasına konsol platformundan ulaşıp, metin dosyalarına kısmen erişim sağladım.Eğer çevirilecek bir aşamaya gelirse buradan konu açıp duyurusunu yaparım.
-
Hikaye modu daha uzun olacakmış. Yapan olursa sevinirim. -
bekliyoruz kardeşim. en kısa zamanda çıkarırsanız iyi olur. -
herhangi bir girişim var mı acaba bunun için -
Oyuna sahip birisi varsa dosyalara göz atmak isterim.
Ue4 motoruyla yapılmış. Belki bir şeyler yapılabilir. -
NE ZAMAN GELCEK OLUM BU -
Apolloluğunu belli et, vur masaya yumruğunu! -
Iska zamanında dosyalara bakmıştı benim oyunumdan. Ayrı bir araç yapılması gerektiğini söylemişti diye hatırlıyorum. Yani yama falan yok ortada. Adam Youtube'un alt yazı özelliğini kullanıp çevirip bunu da yama diye yutturmuş millete. -
Hocam belki hatırlıyorsunuzdur beni malum forumdan. -
iyi günler dostlar hala bi yama mevcut değil mi yav hikayesini oynarken altyazılı daha cok sarar -
Varmı bi gelişme
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sükunet1 -- 19 Şubat 2021; 23:22:16 > -
Arkadaşlar PC için bir yama yokmu hala
-
-
YAMA GELDİ BEN OYNUYORUM VİRÜSSÜZ SORUNSUZ.BİR KAÇ EKSİĞİ VAR O O KADAR.
-
YUKARIDAKİ LİNKTE
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar dil dosyasına konsol platformundan ulaşıp, metin dosyalarına kısmen erişim sağladım.Eğer çevirilecek bir aşamaya gelirse buradan konu açıp duyurusunu yaparım.
|
Benzer içerikler
- silent hill 2 türkçe yama
- call of the wild the angler türkçe yama
- dredge türkçe yama
- chrono trigger türkçe yama
- blasphemous 2 türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X