Şimdi Ara

MORTAL SHELL | PlayStation 4 (18 Ağustos 2020) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
5
Favori
9.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam emeğine sağlık, bizde heyecanla bekliyoruz
  • Öncelikle başlık hayırlı olsun. Konuyu ben açacaktım ama üşendim iyikide açmışınız beni külfetten kurtardınız:D

Oyuna gelecek olursak tam bloodborne la dark souls arası olmuş. Benim gibi bloodborne fanını heyecanlandırdı. Umarım birazda lovecraftvari öğeler olur:)
  • Tam darksouls evrenine alışmışken ilaç gibi geldi bu oyun kara kara düşünüyordum DS3 bitince ne oynayacağım diye
  • Gördüğümüz kadarıyla tasarım, oynanış çok hoşuma gitti. İstek listesine ekledim. Merakla çıkmasını bekliyorum.
  • Twitter'dan Yeni Paylaşım :Ice cold.

• Tamamen Souls mekanikleri üzerine kurulmamış gibi, oynanış en az HnS oyunlardaki kadar efektif gözüküyor, keyifli bir deneyim olacak.
  • Umarım iyi olur
  • Yeni Twitter Paylaşımı :

• Bu kadar boğuk atmosfere sahip oyunlar beni bayıyor kısa sürede ve soulsborne türü oyunları da sevmem genelde ama 15 kişinin yapıyor olması takdir edilesi.
  • Mortal Shell Cuma Günü Gameplay Yayınlanacak..!

• Keşke Ağustos gibi çıksa.
  • Dark Souls ve Bloodborne oynamış birisi olarak bende attım favorilerime çok güzel görünüyor oyun.
  • Adamlar oyun yapmış kardeşim oyun dediğin böyle olur
  • Temmuz, Ağustos boş, çıkarsınlar o ara işte Cyberpunk'a kadar oyalar. PS5'in çıkış oyunlarından olursa da alınabilir gerçi.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Adamlar saat belirtmemiş, kaçırmayız umarım.
  • Saati belli oldu. :)

• Mortal Shell - Official Gameplay Trailer | Summer of Gaming 2020

• Mortal Shell Gameplay Interview | Summer of Gaming 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 11 Haziran 2020; 10:2:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.