Şimdi Ara

Moskova'dan Iphone'u Nereden Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Moskovada iphone'u nereden alabilirim. Internetten almak istiyorum sanki mağazaya gore daha ucuz ama rusyadaki web sitelerini pek bilmedigimden güvenemiyorum. Eger alan varsa teknoloji marketlerini mi yoksa interneti mi önerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 5 Haziran 2019; 23:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moskova ya gidip iphone arayan tek Türk sensin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Moskova ya gidip iphone arayan tek Türk sensin galiba
    Ne alaka anlamadim? Moskova'ya gelmişken ve telefonum bozulmuşken almak istedim. Fiyatları Turkiyeden tabii ki daha ucuz. Telefon almak için gelmedim buraya. Zaten ben yeni taşındım bu şehre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 6 Haziran 2019; 10:46:12 >
  • hocam, herhalde mecburen pasaporta kaydettireceksiniz.
    siz bu telefonu 2. ele nasıl satacaksınız peki?
    Btk'nın yeni kanununa göre yurtdışından gelen telefonlar sadece pasaportuna kayıt yapılan kişinin telefon numarasıyla çalışacakmış.
    ikinci elde alan olmaz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

hocam, herhalde mecburen pasaporta kaydettireceksiniz.
    siz bu telefonu 2. ele nasıl satacaksınız peki?
    Btk'nın yeni kanununa göre yurtdışından gelen telefonlar sadece pasaportuna kayıt yapılan kişinin telefon numarasıyla çalışacakmış.
    ikinci elde alan olmaz yani.
    Mecburen derken kendime alacagim aslinda. Biliyorum araştırdım. Forumdan bazi kisiler dedi ki ülkeye girisi 29 mayıs öncesinde olan birinin üzerine kayıt yatırabilirsin. Benim pasaportta suan kayit var başkası icin yapmistim süresi dolmadi o yuzden 29 mayis öncesi birini bulacağım. Birini bulmada sorun olmayacak benim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 8 Haziran 2019; 22:55:33 >
  • Arkadaşın istediğindan farklı olarak herşey yazılmış

Şu sitede fiyatlar uygun gözüküyor. Mağaza moskova'da. ayrıca skype ve whatsapp'ları var. ekleyip sorabilirsiniz.
    aj.ru
    AJ.ru — интернет-магазин техники Apple — Apple Watch, iPhone, iPad, Macbook Pro
    https://aj.ru/contacts.html

Ayrıca online web sitelerine de bakmak istiyorsanız örnekler:

www.eldorado.ru
    307 Temporary Redirect
    https://www.eldorado.ru

www.mvideo.ru
    М.Видео - интернет-магазин цифровой и бытовой техники и электроники, низкие цены, большой каталог, отзывы.
    https://www.mvideo.ru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 8 Haziran 2019; 23:16:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.