Hedeflerim heyecanlandırmıyor, bir döngüye sıkışıp kaldım: uyan, ders çalış, okula git, eve gel, ders çalış, uyu. Cidden sıkıldım bu durumdan. Sırf bu durumu kompanse etmek için yanlış şeyler yapıyordum, tekrar bulaşmak istemiyorum fakat keyif aldığım bir şey de yok. Biraz adrenalin lazım hayatıma. Siz monotonluktan sıkılmıyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motivasyon eksikliği
-
-
sıkıldık usta, buna da şükür, boğuluyorum nefes alamıyorum 4 haftadır aynı şeyleri yaptığım için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 6 Kasım 2024; 17:23:45 > -
Spoiler alert: Bunlar hep geçici
Şu anki yoğunluğu ve her şeyi daha detaylı öğrenmeye kaybolan belirsizliği görsem bu konuyu açmazdım zamanında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Kasım 2024; 17:29:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendine bir anlam edin. O zaman bir şey uğruna çalışırsın.
My goals don't excite me, I'm stuck in a loop: wake up, study, go to school, come home, study, sleep. I'm really bored with this situation. I was doing wrong things just to compensate for this situation, I don't want to get involved again, but there's nothing I enjoy. I need some adrenaline in my life.
Don't you get bored with monotony?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evlenip barklanma zamanın gelmiş
-
Ülkenin içinde bulunduğu hal ve vaziyetle alakalı bir durum. Gençler için umut olmadığı için hayal kuramıyor bu da umutsuzluğu sebep oluyor. Hayat çok pahalı dışarıda 2 bira içsen yemek yesen bir ay hesabı yaptığında maliyeti yüksek oluyor.
-
para sorunum yok ki. avrupa'daki bir çok orta sınıftan rahat bir hayatım var.
-
edindim zaten, backendin niş bir alt dalında uzman sağlam bir sofeng olmayı düşünüyordum ama sonra ulan dünyayı mı kurtarcam sanki aw deyip isteksizlik geliyor.
elf'im de ellerimden kaydı gitti, hiçbir şeyin tadı tuzu yok. karılarla date'e çıkıyorum ara sıra, buluşmada bile sıkılıyorum.
-
ez paraları o zaman. ODTÜ Makine geç kafanı kaşımaya vaktin kalmaz
-
"Şu anki yoğunluğu ve her şeyi daha detaylı öğrenmeye kaybolan belirsizliği görsem bu konuyu açmazdım zamanında"
beni de sıkan bu zaten.
-
burada da yok ki olm.
-
sen de fikir beğenmiyon kanki ne yapalım o yok bu yok
-
la ben monotonluktan sürekli ders çalışmaktan hayatımda bir heyecan olmamasından sıkıldım sen odtü makineye geç daha çok çalış diyorsun :D
-
Rahat bölüm geç sabah akşam kafe takıl para ez ortam peşinde üni bitir. Bölüme devam edeceksen boş vakitlerde yapılacak hobi bul. Ankara deniz yok olsa balık tut derdim . Havuza kaydol hala boş vakit kalırsa da cafe ayağı çek rahat bölümlerden ortam ayarla kendine ama çok kaptırma kendini
-
o dediğini yaparsam overdose'dan geberirim.
en mantıklısı güzel, akıllı düzgün bir kız bulmak, peynirlerden uzak durmak.
-
başarılar dilerim
-
Sonuçta üni olsa da olmasa da o yoğunluk olacak, ama monotonluk ilk haftalardan sonra bir şekilde gidiyor
Bence sonuçta kulüp yok bir şey yok kendin hafif hafif bir şeylere bak, backendin niş bir alt dalında (nişten kastın ne hiçbir fikrim yok ama) uzman sağlam bir sofeng olmaya başlamak için güzel zaman. Sırf keyfine Web sitesi tasarlar cvye yazarsın
2 hafta oldu, tüm günüm ders çalışmakla C soruları çözmekle, ödev yapmakla geçiyor. kanka nişten kastım distributed computing, cloud insfrastructure vs. ama bu alanlar için de önce bazı temelleri halletmek lazım. daha çok uzun yol var.
bi tane online pc oyununa başlamam lazım sanırım, yoksa kafa dağıtacak bir şey bulamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X