Şimdi Ara

motor ikaz lambası acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2007 model legacy aracımın katalitik konvektörünü 2 gün önce iptal ettik,malum nedenlerden dolayı ancak bugün araç motor ikaz lambası sürekli yanarken cruise control lambasında yanıp yanıp söndü, bulunduğumuz şehirde subaru servisi yok, ancak başka bir serviste pc'ye bağladık, katalitik konvektör nedeniyle buna bağlantılı olarak Cruise control lambası ve motor ikaz lambası yanmış, lambaları söndürdüler ancak 20 km sonra yine aynı uyarı lambaları yandı,

Şimdi katalitik konvektörü tekrar takarsak lamba ikazlarını söndürebilirmiyiz. Yoksa katalitik konvektör sensör ışığını söndürme aparatımı almalıyız?
    Kısacası canım çık sıkıldı nedeni belli ama şimdi düşünüyorum ne gereği vardı aracı rahatlatacaz diye iptal ettirdik canımızı sıktık.

Bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar

Saygılar

• Ya yazılımla işi çözeceksiniz ( Subaru için böyle birşey var mı bilmiyorum) ya da katalitiği tekrardan takacaksınız.Ayrıca aracı rahatlatmak istiyorsanız performans katalitikleri var,biraz araştırın Subaru için kesin vardır.Kaldı ki katalitiği söktükten sonra beyni yeniden programlamazsanız zaten araç rahatlamaz tam tersi alt devirler rahatsızlaşır.
  • En mantıklısı katalizörü yeniden takmak, sizinde dediğiniz gibi alt devirler cansızlaşıyorsa, sadece üst devir canlılığı için katalizör iptal ediliyorsa neden sürekli katalizörü iptal edin derlerki?

Herkes işin farklı yönünde, 2 tane süpersprint son susturucu taktık, takan elamanlarda tuning işi yapıyorlar güya, hemen abi iptal ettir aracın ciğerleri açılır, gerçekten bıktım artık ya.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • Takan eleman düz mantık doğru söylemiş ama yazılım atmadan olmaz bu işler.Çünkü araç katalitik var olarak beyni ona göre programlanmış.Yeniden program atmak lazım.Tabi bu yazılım dediğim gibi arıza kodu vermeye engel olur mu onu Subaru servisine sormak lazım.Fakat ses haricinde değer mi dersen bana göre değmez.
    Ama illa egzoz tuningi yapacaksan PRODRIVE gibi Subaru markası üzerine uzmanlaşmış tuning firmaları var.İnternetten araştırırsan zaten bulursun.O markaların ürünleri ile sorun yaşamazsın.
  • Subaru legacy için performance kiti parça bulmak çok zor, impreza için dediğiniz gibi, çok araştırdım sadece body kit ekstra aksesuarlar için caddemotors ile görüştüm, body kit, krom kapı eşiği vb akseauar için fiyat teklifinde bulundular ancak arka spoiler için 2.300 TL fiyat verdiler.

Eibach'ın legacy için kiti yok, süpersprint'in ve benzeri markaların legacy için cat back sistemi yok kısacası bulmak zor çoğu şeyi.Ayrıca kimse legacy için bu tür modifikasyonlara girişmemiş.
  • Nasıl olmaz ki,Youtube girince bir sürü şey çıkıyor Örneğin egzoz;

http://www.youtube.com/watch?v=DgvqBmBX9bU
  • Yurtdışında var tabiki, ancak 2.0R için birebir yok ya 2.5i veya GT için , tabi birebir uyumluda olabilir, kusur bakma senide yormuş gibi oldum ama aracımızdan mennunum ama biraz oynamak istedik, yalnız TR'de legacy konusunda pek bilgi sahibi olan yok modifikasyon anlamında, istanbul'dada yaşamadığımız için sıkıntı oluyor.

Kayseride yapabileceğimiz modifikasyonlar sınırlı ve alternatifleriniz az, bende ufak tefek iç ve dış modifikasyonlara giriştim, şimdi yazılım attırmak istiyorum ama bayramda istanbula geldiğimde halledeceğim, daha önceki aracıma uygulattırmıştım ve hissedebilirmiyim diye şüphe etmiştim ama eski araımda boxer motordu ve bilirsin bunların torku düşük olur alt devirler ise cansızdır ve gerçektende aracım değişmişti. Aslında Legacy fiyatına göre çok şık bir araç tek problem Eski tip 4 ileri otomatik şanzıman, hani dedikleri gibide çok yakmıyor. Neyse dostum, ilgin ve alakan için tşk ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün katalitiği taktık, pc'ye bağlayıp söndürdüler ne yazıkki az önce lanet olasıca yine yandı, canım çok sıkıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.