Şimdi Ara

motor kullanırken ara sokaklara dikkat edin ip veya tel bağlaya bilirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motor kullanırken ara sokaklara dikkat edin ip veya tel bağlaya bilirlerbaşıma geldi gi için söylüyorum ambalaj ipi bağlamışlar bileklerimi ve parmaklarımı hem kesti hemde yaktı 1 hafta su bardagı bile kaldıramamıştım Allah kimsenin başına vermesin

• gecmis olsun hutahan , kötü bir sey.
    ne kadar dikkat edilsede farkına varılmayabilir.
  • Nasıl ya .Hiiç bişey anlamadım.
  • Hiç mi insan, araba vs geçmiyor da o ip vs durabilmiş orada. Ya da hakikaten sizinki büyük şanssızlık.
  • bigün bende yokuş aşağı gidiyorum adamlar doğalgaz tesisayı döşüyo ben adamı gördüm yerde eğilmiş bişeyler yapıyodu tam arkasından geçerken uzun demir boruyla kaltı ayağa , Allahtan kafamda kask vardı , olmasa burdum kırılırdı kesin
  • Allah razı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: bios25

gecmis olsun hutahan , kötü bir sey.
    ne kadar dikkat edilsede farkına varılmayabilir.
  • Ara sokaklarda dikkatli olmak gerekir bunun canlı örneğini geçen günlerde yaşadım sizinle paylaşmak isterim..
    Birkaç hafta önce kiracımın motorunu saat 7 sularında kapının önünden direksiyon kilidini kırmak suretiyle çaldılar ardından koşmama rağmen yetişememiştim fakat sonra ara sokaklarda motorsikleti ararken bir de ne göreyim motorla beraber belediyenin altyapı çalışmaları nedeniyle açmış olduğu çukura düşmüşler ve sonra korkudan olsa gerek motoru bırakıp kaçmışlar ..yüce adalet motoru hasarlı olsada bulduğum için sevinmiştim bu arada motor 1 aylık ybr 125 idi ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _DIESEL_

cok sevindim büyük bir şans
  • Geçmiş olsun
  • @bios25@
    @IamChak@
    Teşekkürler...
    Allah görüyor ya o makinenin son kuruşuna kadar alınteri vardı yüce adalet işte ; garibanın , emekçinin yanında umarım her hırsızın sonu bunlara benzer..
  • Bizim arkadaş bisikletle çarptı ona halattı o ama görülmüyordu nasıl uçtu çocuk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.