Şimdi Ara

Motor önerisi (Yüksek Güç Düşük Fiyat )(6000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Motor için ayırdıgım bütce 6000 TL sevdigim tarz naked sizden motor tavsiyesi istiyorum ancak düşük cc li motordan ziyade yüksek güç verebilecek yani rahat 140 a cıkabilecek bir motor daha cok işimi görür sehirler arası kullanmayı düşünüyorum arkama biri yapıştıgı zaman motor beni zorlamamalı şimdiden teşekkürler

• Ucuz peynir fare kapanında...
  • belki 2.el bajaj pulsar 200ns bulursun. o fiyatlara alabileceğin 22 beygir naked bir alet.
  • Cbx250/Cbf250
  • "Arkama biri yapıştığı zaman" derken?
  • sifir pulsar 150ns alabilirsiniz 17hp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everr

belki 2.el bajaj pulsar 200ns bulursun. o fiyatlara alabileceğin 22 beygir naked bir alet.

200ns 23.5 hp dir

• quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

quote:

Orijinalden alıntı: 4everr

belki 2.el bajaj pulsar 200ns bulursun. o fiyatlara alabileceğin 22 beygir naked bir alet.

200ns 23.5 hp dir

ne farkeder? kendi sitesinde de 24,5 hp diyor.

150ns yurtdışı lansmanında 14,5 ps dediler (yani 14hp), fakat onu da sitesinde 17hp olarak gösteriyor.

Bana inandırıcı rakamlar olarak gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everr -- 25 Şubat 2016; 9:48:56 >
  • 2.el 250cc ara.

• Emre D kullanıcısına yanıt
    Hocam orada demek istedigim otobanda giderken biri hızla arkama gelip selektör attıgında kendimi kurtarabiliyim yani zor durumda bırakmasın beni
  • hysoun gv 250 ?
  • gt250 naked. 28 hp. 140 rahat gorursun iki kişi. Ama daha fazlasını bekleme krank kirarsin. Devir kesici yok.
    Ama beklentilerini fazlasıyla karşılar bu motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdatalay -- 28 Şubat 2016; 14:01:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.