Şimdi Ara

Altı yüksek araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600 bin TL'em var, son zamanlarda faiz arttığı için kredi çekmem zor. Köye vs. giderken altını vurmamak için yüksek bir araba arıyorum, tavsiyeniz hangi modellerdir?

• Toros oldukca memnun eder veya broadway
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Sandero stepway
  • Ford Fusion
  • Dacia Duster, hatta daha eski 4x4'leri bile olur.
  • Duster
  • Ben olsam Toros alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1milyon altı araç tavsiye
    3 ay önce açıldı
    yüksek beygirli araba tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2019 yılında sandero stepway aldım. şu an 70 binde lpg taktırdım soradan 0,9 tce motora. şu ana kadar sadece 1 far ampulü değiştirdim trim sesi sıfır. Tavsiye ederim altı da sürtmez kısa şasiden dolayı.

• Sanderoya o kadar parayı bağlamak yerine Toros ya da Broadway daha mantıklı bakımlı olsun tabii
  • Reno symbol, Doblo 1.3 mjet bagajlarıda geniştir istediğini koyarsın.

• Fiorino, veya kangoo
    Hem yerden yüksek hem geniş
  • Duster zaten güncel Toros. Keçi gibi, vur dağa taşa. Yüksek ve sağlam arıza konusunda. Sadece konfor yok, onun da maliyeti var. Sen istiyor konfor verecek on bin dolar daha.
  • Fiat egea hb.

• 4X2 bakıyorsan Nissan Juke 1.6 Benzin Lpg al. (Masraf açarsa çok pahalıya gelmesin dizeli üzebilir muhtemelen bütçedeki dizeler 300k km) Arada bir köy gitmelik şehir içi arabası...

4X4 bakıyorsan Duster alternatifi bence yok. Lazımsa 4X4 az yakması parçasının ucuzluğu servisinin özel yetkili yerel ağ genişliği bir onda var bütçede Grand Vitara Compass gibi araçlarda bulunur ama arıza yaparsa ki yapacak (ben o tip araçların limitlerinin zorlandığını baştan kabul edierim) en kolay Dusterda sorun çözülür.
  • Zamanında Doros yada brodway almadığıma o kadar pişmanım ki. Direksiyonun gıcırtısını özledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.