Şimdi Ara

Motor Tavsiyesi.Siz Olsanız Ne Alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır bisiklet tutkunuyum araç ile dolaşmak zahmetsiz olsa da iki tekerlek çok daha güzel ve havadar :) İlk motorumu almayı istiyorum bu nedenle sizler gibi bu işten anlayan arkadaşların görüşüne başvurmayı istedim.

Uzun zaman alıp kullanacağım bir motor düşünüyorum pek araç değişikliği yapmayı beceremediğimden uzun süre kullanacağım bir motor düşünüyorum. Fiyat olarak ise 20 bin liraya kadar olan motorlara bakıyorum. Herkes çin motoru tarzı birşey al bu işte iyice ilerleyince yükselt diyor ancak ben kaliteli bir marka ile bu işe girmek daha başında tiksinmek istemiyorum. İlk düşüncem Suzuki GW250 sizlerin önerileri nelerdir.

• Ben olsam, bu forumda bu konuda bu kadar çok yazı yazılmasına ve artık insanların bu konuyu öğürtü ile karşılamasına rağmen hâlâ neye bineceğime karar vermemişsem toptan vazgeçerim, hayatıma yaya olarak devam ederim.
  • Duke 250 Abs
  • quote:

Orijinalden alıntı: entarhan

Ben olsam, bu forumda bu konuda bu kadar çok yazı yazılmasına ve artık insanların bu konuyu öğürtü ile karşılamasına rağmen hâlâ neye bineceğime karar vermemişsem toptan vazgeçerim, hayatıma yaya olarak devam ederim.

Çok başarılı bir cevap. Forumda herkesin durumu aynı değil kimi scooter demiş kimi commuter kimi enduro tarzı, elhamdülillah okuma yazmam var . Bir daha ki sefere beğeneceğiniz bir konu açarım.
  • Merhaba,

Daha önce şehirler arası ve trafik tecrüben yoksa Suzuki ile başlamak senin için çok zor olacaktır. Başlangıç motoru olarak scooter ile başlamanı öneririm. Vites, debriyaj gibi şeyler olmadı için trafikte sürücülüğünü geliştirirsin. Bana göre en doğru olan yöntem budur. 125cc bir scooter seni uzun süre idare eder. Honda PCX 125 veya Yamaha NMAX öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Merhaba,

Daha önce şehirler arası ve trafik tecrüben yoksa Suzuki ile başlamak senin için çok zor olacaktır. Başlangıç motoru olarak scooter ile başlamanı öneririm. Vites, debriyaj gibi şeyler olmadı için trafikte sürücülüğünü geliştirirsin. Bana göre en doğru olan yöntem budur. 125cc bir scooter seni uzun süre idare eder. Honda PCX 125 veya Yamaha NMAX öneririm.

Teşekkürler. Daha önce şehirler arası deneyimim olmadı ancak vitesli motor kullandım. Maxi scooter da düşündüm hatta xmax ve burgman 200 için bayileri ile görüştüm ancak kullanan kimseyi tanımadığım ve sadece bayilerin mallarını övmesi ile güvenemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharnakia

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Merhaba,

Teşekkürler. Daha önce şehirler arası deneyimim olmadı ancak vitesli motor kullandım. Maxi scooter da düşündüm hatta xmax ve burgman 200 için bayileri ile görüştüm ancak kullanan kimseyi tanımadığım ve sadece bayilerin mallarını övmesi ile güvenemedim.

Xmax bu piyasanın en ağır başlılarından. Bana göre Xmax dendiği zaman akan sular durur 21 beygir bir motor, 178kg ağırlığa sahip. Eğer başa çıkabilirim dersen almanı öneririm. Ama sana tavsiyem daha hafif motorlara yönel. İlk başlarda ağırlık çok sorun yaratabiliyor. Kendi fikrim 125cc ile başlaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xmax güzeldir seni iyi de götürür seni uzun süre ama vitesli istersen uzun gitsin değiştirmeyeceğim dersen bende sıfır bir cbf 150 tabi kurye motoru falan gibi takıntıların yoksa onun harici duke 200 abs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler @The Unforgiven hocam kafamdaki bir çok soruyu birkaç video ile aydınlattın özellikle Altın Elbiseli Adamın ilk videosu :) Gerçi benim birilerine hava atmak gibi derdim yok yoksa eşim vurur beni Belirttiğiniz scooterların 2. el piyasalarını araştırayım söyledikleriniz mantıklı. Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

xmax güzeldir seni iyi de götürür seni uzun süre ama vitesli istersen uzun gitsin değiştirmeyeceğim dersen bende sıfır bir cbf 150 tabi kurye motoru falan gibi takıntıların yoksa onun harici duke 200 abs

Estağfurullah tüm tavsiyeler çok değerlidir. İlk başta zaten YBR 125 yada CBF 150 düşünmüştüm ancak eşimin motor sürme konusunda benden daha deneyimli olması ve onun isteği ile GW250 ye yöneldim. Ancak Duke 200 ABS de inceledim 10000 liraya sıfır ayarında bir tane bulmuştum akıllı düşünürken köprüyü geçenler oldu motor satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharnakia

quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

xmax güzeldir seni iyi de götürür seni uzun süre ama vitesli istersen uzun gitsin değiştirmeyeceğim dersen bende sıfır bir cbf 150 tabi kurye motoru falan gibi takıntıların yoksa onun harici duke 200 abs

Estağfurullah tüm tavsiyeler çok değerlidir. İlk başta zaten YBR 125 yada CBF 150 düşünmüştüm ancak eşimin motor sürme konusunda benden daha deneyimli olması ve onun isteği ile GW250 ye yöneldim. Ancak Duke 200 ABS de inceledim 10000 liraya sıfır ayarında bir tane bulmuştum akıllı düşünürken köprüyü geçenler oldu motor satıldı.

valla cbr 125 bile alınabilir güzel motor şekil bakımından güzel tatmin eder diye düşünüyorum 125cc ile baslamak da güzel olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.