Bildirim
Motor tercihi/kıyaslaması
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
dün paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ps cift kavrama bir şanzıman opeldeki daha sorunsuz motor da opele gore geride.fakat ikisinede o paralari vermezdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Focusun moturu psa grubuna ait.astraya gore 100Km de 0,5 ~ 1.5 lt civari az yakar.biraz daha az yurur,biraz daha gurultuludur.sorunsuzluk anlaminda her ikiside motor olarak eşit.sanzumanda astra daha sorunsuz olmaya aday...
1.5tdci fordun kendi motoru,titresimi az,gurultusuz bi motor,bizim onermemeizden cok sizin test surusune cikip tercihinizi yapmaniz daha mantikli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Ps cift kavrama bir şanzıman opeldeki daha sorunsuz motor da opele gore geride.fakat ikisinede o paralari vermezdim
O paraya demişsiniz ama hemen hemen piyasada 0 araç isterseniz piyasa aynı.2. El düşünmüyorum 100k kadar bütçem. Kastınız motor içinse tavsiyeniz nedir
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
1.5tdci fordun kendi motoru,titresimi az,gurultusuz bi motor,bizim onermemeizden cok sizin test surusune cikip tercihinizi yapmaniz daha mantikli olur.
Teşekkür ederim test sürüşü yapacağım ama buradaki tecrübeli arkadaşlarında bilgisi önemli
o daha büyük facia olur 100 bin tl bağlayacaksanız.satarken korkunç zarar edersiniz 2. elde.Bence 1-2 yaşındaki araçlara bakın.lpg seçeneğine yönelin.aylık kaç km yapıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
o daha büyük facia olur 100 bin tl bağlayacaksanız.satarken korkunç zarar edersiniz 2. elde.Bence 1-2 yaşındaki araçlara bakın.lpg seçeneğine yönelin.aylık kaç km yapıyorsunuz?
Ayda 3000-4000 arası yapıyorum. 2. El ve lpg li araçlara güvenmiyorum.
70 bin tl ye çıktıktan sonra 2. el araca rahatlıkla güvenirsiniz.önemli olan sizin ne kadar öpülmek isteyeceğiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ogun-otomotivden-cok-temiz-executive-full-paket-c-5-273730613/detay
Bu aracı 75bin tl ye kapatmaya bakarım yerinizde olsam.
Hatch lazımsa ayrıca ilan gösterebilirim.0 alacağım diye paranızı sokağa atmayın.4000km yolu tank gibi D segment araçla yapmak var C segment araçla yapmak var.konforunuzu rahatınızı düşünün.Servis bakımlı kazasız boyasız araba olduktan sonra iyice araştırıldıktan sonra 1 saniye düşünmeden alınır.
-
Sıfır araba almak varken elalemin eskisini hayatta kullanmazdım ben olsam.
Astra yı denemedim bu kombinasyonda ama focus u epey deneyimledim. Motor sessiz ve titreşimsiz bilmeyenler çok ses çıkarıyor demesinler. Şanzıman gayet iyi geçişlere sahip ve sarsıntısız konforlu. Bildiğim kronik bir arızası yok. Bu şanzıman Volvo 1,6 dizel otomatiklerde denendi ilk olarak onları araştırabilirsiniz. Yalıtım çok çok iyi hiç eksiği yok süspansiyon konforu gayet iyi tek bir dez avantajı var iç mekan hacminin "rakiplerinden" dar olması fakat bu bizim 5 kişilik ailemizde sorun olmamıştı. Ama bence test ederek karar vermelisiniz. Buradakilere bakarsanız tüplü bir teneke önerirler hemen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X