Şimdi Ara

MOTOR'UNUZU NEREYE PARK EDIYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bır tane Motor almayı düşünüyorum ama ben Apartman dairesinde oturuyorum sokağa park edecegız mecburen ama korkuyorum Motoru calarlar dıe sız Nasıl park edıyorsunz motoru olan yardımcı olabılırmı

• parasını her zamanki gibi çıkıştaki portmantonun oraya hazır ediyorum iş bittikten sonra sabah ben uyanmadan o evine gitmiş oluyor. park derdi yok yani
  • yatak odama

Şaka bir yana evin önüne park et iyice kilitle üstüne de bi branda geçir tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

parasını her zamanki gibi çıkıştaki portmantonun oraya hazır ediyorum iş bittikten sonra sabah ben uyanmadan o evine gitmiş oluyor. park derdi yok yani

hahaha hocam güldürdünüz sabah sabah
  • Geçen buna kafa yordum ve bahçeye motor için ufak bir yer inşa etme kararı aldım. Motor hırsızları çoğaldı, kendimi bu riske sokamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorum olmadığı için beni ilgilendirmeyen sorunsal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Geçen buna kafa yordum ve bahçeye motor için ufak bir yer inşa etme kararı aldım. Motor hırsızları çoğaldı, kendimi bu riske sokamam.

bahce olsa dırek alıcamda hocam bızdede bahce yokkı :D apartman dairesindeyız bız :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aatifchauche

quote:

Geçen buna kafa yordum ve bahçeye motor için ufak bir yer inşa etme kararı aldım. Motor hırsızları çoğaldı, kendimi bu riske sokamam.

bahce olsa dırek alıcamda hocam bızdede bahce yokkı :D apartman dairesindeyız bız :D

Apartmanın girişinde merdivenlerin yanında dikkat çekmeyen bir bölüme güzelce kilitle bence.Dediğin gibi işini sağlama al çalınmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegasXlr

quote:

quote:

Apartmanın girişinde merdivenlerin yanında dikkat çekmeyen bir bölüme güzelce kilitle bence.Dediğin gibi işini sağlama al çalınmasın

iyide hocam dıreksondan kılıtlesek bu sefer dıreksiyonu sokerller yani butun parcaklarını söküp calabıllırler wallla ne yapcaz bilmıyorum

• Alarmli disk kilit al bide arka tekere zincir kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 31 Ağustos 2016; 9:17:57 >
  • Bir sistem kur anahtar takmadan hareket ederse patlasın hırsızda ölür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegasXlr

quote:

quote:

iyide hocam dıreksondan kılıtlesek bu sefer dıreksiyonu sokerller yani butun parcaklarını söküp calabıllırler wallla ne yapcaz bilmıyorum

Motor kanalı izlerken youtube da

Yabancı ülkede yaşayan bir abimiz (hangi ülke olduğunu unuttum) gps taktırıyor motoruna,motor çalınıyor sonra polisleri arayıp motorun sinyalinin geldiği yere gidiyorlar,motorunu buluyor

• motor aldın mı? nereye park ettin? çalındı mı?

• Bir motor almaya karar verdim.
    Epey araştırdım.
    250 cc lik bir şey almaya karar verdim.
    1-2 yaşında olsun diye bakındım 2. eli bile 20K yaklaşmış Sıfırlar zaten 30K civarı.
    Vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.