Şimdi Ara

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
18.909
Cevap
211
Favori
1.897.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2024)
Giriş
  • Merhabalar yeri burası değil ama buradaki yağ konusundaki uzman arkadaşların bilgisi vardır belki

Bu antifrizin içeriğini bilen var mı yani içeriğinde nitrit fosfat borat silikat varmı bidon arkasındaki etikette ve internette yazmıyor shell e mail attım 20 gündür dönen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba uzman arkadaşlara bı soru sormak istiyorum

Aracaim Nissan Qashqai 2014 model 1.2 benzinli 140.000 km'de alltaki yağ benim aracıma olurmu? Mobil fs olması gerek dedi ama bide size danışmak istedim

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

FS 0w-40 öneriliyor.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam site adresi verseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt

Evet 0_40 oneriyorda bizim usta 3 seferdir 5w30 kullanıyor ne alayım dedim 5 w30 al dedi o yüzden sordum. Bide bu ürünü sadece amazonda bulabiliyorum ön yüzünde bı adam resmi var Amazon dışında başka bı yerde yok eski bı urunmu bu

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

-40 versiyonu için şu şekilde muhtemelen içerik aynıdır. https://shellcarcareproducts.com/files/products/tds/shell-antifreeze-longlife-rtu-tds-tr.pdf

• froster2006 kullanıcısına yanıt

Detaylı açıklama için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın üzerine biraz daha detaylı araştırma yaptım ve sayenizde çok şey öğrenmiş oldum.

Peugeot 3008 aracım için yeni çıkan Mobil 1’i aldım. Total tavsiye edilen yağ olsa da uzun bir süredir değiştirme taraftarıydım bu şekilde vesile olmuş oldu.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim ne mutlu.Diğer arkadaşlarda umarım yararlanırlar.

Esenlikler dilerim.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Shell marka antifriz iyi midir

Shell - Total bunlar iyi. Casrol Devirdaim söktügümde paslı çıkmıştı şok olmuştum.

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

Mobil ürünlerini yetkili satıcısı olduğu cleanpex sitesinden bulabilirsiniz. 3 senedir 0w40 fs i buradan alıyorum, güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ustalar eskiden ezbere 10w40 kullanırdı şimdi 5w30 takılıyorlar. 0w40 yağı kullanan görmedim ben şahsen. Ben kendi yağımı alıp gidiyorum, bıraksam 5w30 koyar :)

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...www.cleanpex.com.tr
    Mobil Motor Yağları | Cleanpex Online Yetkili Satıcı
    https://www.cleanpex.com.tr
    Hangi araç için kullanacağınıza göre antifriz seçmeniz gerekir. Toyota Honda için japon malı silikatsız vs orjinal Bi antifriz koymanız gerekir.vw grubu için shell uygun diye hatırlıyorum. Yağ aramadan çıkıyor..Motulun direk konan, kendinden sulandırılmış antifriz ini sitesinden seçip kullanmanızı tavsiye ederim. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 27 Temmuz 2024; 13:1:46 >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Servislerin orjinal Honda antifiriz diye sattıkları antifirizi Total üretiyor naber

• 5w40 kullandığım araca 0w4 koysam kışın sıkıntı olurmu

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Motorun kullanılabilir yağlar içinde 0w-40'ı da gösteriyorsa uyumlu ise sorun olmaz.

www.shell.com.tr
    Shell Antifriz Rölansmanı | Kalitesiyle Güven Veren Shell Hep İleride
    https://www.shell.com.tr/suruculer/madeni-yaglar/shell-antifriz-rolansmani.html

bu sitede detaylı bilgi var ,kimyasal içerik için msds dökümanına bakmak lazımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 28 Temmuz 2024; 17:46:47 >

İyi haber o zaman senin için...Yıllar oldu japondan Almana geçeli, Toyota kullamırken piyasada uygun antifirz yoktu. Silikat free, nitrit amin fosfat vsden birinin de için de olması gerekiyordu. total de 4 ü de yoktu vs hatırlıyorum. Her neyse...

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Toyota Aracımın antifrizini değiştireceğim zaman araştırmıştım, shell ve total de içerik olarak en yakınlarını bulmuştum, ustamda Shell yoktu,

en yakın; total Supra koymuştuk,

• 0 40 yağ sipariş etmiştim 2021 üretim gelmiş sıkıntı olurmu

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Ağzı kapalıysa ve hava almamış ise problem olmaz. Orjinalliğinden emin olun yanlız. Eski ambalajlara da dolum yapabiliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.