< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (941. sayfa)
...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...
(En Son Oy Tarihi: 2.12.2024)
-
-
Orijinaldir bence hocam 1 haziranda 750 tl’ye almıştım sanırım. 1350 tl fahiş fiyat. Aman orijinal olmaz diye diye fiyatları bindirdiler resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En kötü yağ bile yağdır, sorun olmaz ancak FMY 2-3 ay da bir yağ bozuldu diye uyarı veriyordu, yoksa çok kullandım. Servis başka marka kabul etmediği için servisi bıraktım. Mobil'den pahalı FMY satıyorlar utanmadan ve varil ürünü, varil ürünleri kutulu ürünlere göre zaten dandik.
-
Araba mı veriyordu yağ bozuldu uyarısını ? Vay canına marka model neymiş o yağ kalitesini gösteren ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 7 Ağustos 2024; 19:57:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim BmW'de veriyordu 5.20 kötü yağ kalitesi bakım yaptırınız diye yağ bozulmaya başlayınca
-
Fmy yağı için de bunu dedi yani ?
Yok Ben o dönem için Ttal Kullanıyordum Bmw'ye aracı çok performanslı sıkıştıra sıkıştıra kullanınca erken uyarı veriyordu.
-
yağ kalitesini ölçmüyordur,
çeşitli parametrelerle yağı ne kadar eskittiğini hesaplıyordur muhtemelen. yani total yerine x yağı olsa da yine aynı zamanda uyarıyı alacaktınız diye düşünüyorum. ekstra bir sensör yerine bu şekilde hesaplamak daha mantıklı olur üreticiler için ancak işin mutfağında değilim tabii. bilgili arkadaşlar aydınlatabilir.
-
Focus 2.5 için opet 5 30 koyalım diyorlar ne diyorsunuz?
-
İnşallah dediğiniz gibidir , yoksa sıkıntı büyük , benzinli araç olduğu için fazla hızlanamıyorsun zaten içmeye başlıyor da yine de kullanmak istemem yani öyle bir yağı
Totale yaptırıyor zaten galiba fmy yağı
Araştırmıştım satmadan önce Yağ içerisinde bulunan partikül miktarını ölçen bir sensör var yağ kirliligini ölçüyor aslında tabi ki viskosite vb şeyleri ölçemez.
-
shell 5w-30 motor yağını HB sitesinden 750 liraya aldım tertemiz geldi.. nays ile ödeme yapmıştım %10 iade de aldım, haliyle istasyon fiyatının yarısına gelmiş oldu..
bu arada benzin istasyonunda 4 litrelik yağın fotosunu çekmiştim, internetten gelen yağın birebir aynısı.. "internetteki yağlar sahte" diye bir rüzgar çıkarmışlar, istasyonlar da bu rüzgarı arkalarına almış yardırıyor oh ne güzel..
neyse ben kendimce konuyu kapattım, arayışta olanlara bol şanslar
-
1.2 tsi dsg 6r polo aracıma hangi yağ ve filtreleri almalıyım? Ek olarak ist-küçükçekmece civarı tedarikçi olursa daha iyi olur.
-
Filtre Mann - Mahle iyidir bunlar pahalı gelirse filtron olur daha ucuzuna kaçmayın. Yağ işi sistemde ne çıkıyorsa o şaşi'niz ile yetkili servise sorgulatın
-
Arabanın yağını ve filtrelerini 1 sene önce değiştirdim.1 senede 1300 km yapmışım.Kullandığım yağ Mobil 1 esp 5w30.Kilometre gelmese bile 1 senede yağ özelliğini kaybeder mi?Aracın yağını değiştirmeli miyim?
-
-
5-6 Ay daha uzatabilirsin sorun olmaz. Sonrasında yağ özelligini yitirmeye başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 19 Ağustos 2024; 1:44:30 > -
Aracim megane 1.3 tce. Serviste 5w40 acea c3 rn 710 koyuluyordu. Su aralar servisinde 5w30a gectigini duydum. Son bakimi sanayide yaptirdim. Shell arl 5w30 acea c4 rn720 koyduk, cunku ustanin elindeki renault onayli tek yag cesidi bu vardi. 2-3k km oldu yag degiseli ilk baslarda arac biraz tutuk gibi geldi ivmelenme eskisi gibi degildi. Su aralar eski haline dondu diyebilirim. Sizce herhangi bir sknti olurmu? Bundan sonraki bakimda rn 17 onayli motul yada liqui moly kullanmayi dusunuyorum. En uygun onayin bu oldugu soyleniyor cunku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shell yağ seçici
Motul yağ seçici
Yazıp Google dan aratın aracınıza uygun yağ seçimi yapmanıza yardımcı olacaktır
Eğer RN 720 yağ orjinal ise sorun olmaz ama haftada 1 düz zeminde çalıştırmadan önce çubuktan yağ seviyesinikontrol edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 21 Ağustos 2024; 14:52:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X