Şimdi Ara

Motora yeni başlayan benim için tavsiye :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu hafta itibari ile A2 ehliyeti için sürücü kursuna başvurumu yaptım ve önümüzdeki ay sanırım ehliyeti almış olurum
    Motor hastası filan değilim ancak kullanmayı az çok biliyorum. Ehliyeti aldıktan sonra motor almayı düşünüyorum. Çok yoğun kullanılmayacak, otomobilim var zaten. Sadece zevk için, belki güzel havalarda işe gidişlerde de kullanılabilir. Hız yapmayı çok düşünmüyorum, özellikle oğlum dünyaya geldiğinden beri daha çok dikkat eder oldum
    Alacağım motor 120-140 yapıyormuş, filanca modelleri tokatlıyormuş filan gibi değerlendirme ölçütlerim yok.
    İsteğim görünüşü güzel olan, başlangıç olacağı için çok pahalı olmayan, çok sorun çıkarmayan, yakıtı çok fazla olmayan, parça ve usta sorunu yaşamayacağım bir motor.
    Görüntü olarak Mondial MR 150 Vulture çok hoşuma gidiyor. Ancak kimi forumlarda çinlilere sakın yaklaşmayın diyenler var, ama bu model için çok olumlu yorum da var.
    2600-2800 TL aralığında ortalama 10.000 km'de bu motor sizce alınır mı?
    İlk motorum olacağı için 3000 TL'den fazla vermek istemiyorum çünkü kask, mont gibi aksesuarlar da alacağım ve belli süre sonra cc yükseltme gibi bir ihtiyaç da hissedebilirim.
    Bu model hakkındaki olumlu olumsuz görüşlerinizi ve varsa diğer model tavsiyelerinizi bekliyorum

Herkese iyi forumlar...

• 3bin civarına sıfır honda winggo, yamaha crypton alınabilir. Uzun ömür, yakıt ve yürütme maliyeti konusunda ybr-cbf'den bile daha iyi denilebilir. Çin malı motorlar ile kıyaslamak yanlış olur.
  • Teşekkür ederim fakat cup tarzı pek hoşuma gitmiyor. Daha agresif görünümlü motorlar şimdilik tercihim. Agresif derken racing kastetmiyorum :)
    Mondial 150 MR Vulture gibi. Ya da ona benzer cruiserler olabilir
  • çin düşünüyorsan mondial drift i çok metheden var bi araştır derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.