Şimdi Ara

Motordan Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum. Ilk defa motor alacagim. Bir motor buldum Keeway Speed 125 sahibi youtube'a videosunu koymus sizce motor sesinde herhangi bir problem var mi? Bana bıraz degısık geldi. Karburatorlu motor bir sikinti yapar mi? 9000km'de 2013 model. Simdıden tesekkurler.

Link:https://www.youtube.com/watch?v=fMzNe2aCiWU&feature=youtu.be

• Videodaki sesle gercekteki ses cok farkli cikar ondan tam olarak nerde sikinti var demek zor ama motor blogunun sesi egzos sesinden cok cikiyor. Yani motorda bariz bi sikinti var. Bence alma.

Motor da bi acayip zaten 125lik motorda arkada cift pistonlu kaliper var. Yani eski kasa ybr yi kopyalamislar onun kampanasina nispet yapar gibi de cift pistonlu disk fren koymuslar arkaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Egzoz sesinden fazla cikmasi nasil bir sikintiya isaret edebilir? Bir de sesde ki duzensizlik yani devirde ki, ayarla alakali olabilir mi?
  • lomo L kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz bir motorda bloktan gelen ses cok minimal duzeydedir. Egzostan cikan ses bu sesi bastirir stock egzos olsa bile

Blok ne kadar sessiz calisiyorsa o kadar sagliklidir da denilebilir tabi motor tam performans verebiliyorsa.

Ayarsizliktan olabilir. Subap ayari duzgun degildir ses yapar mesela. Ama videodaki ses yaniltici olur cunku cok net sesi alamazsin videoda hicbir zaman.

Motoru goturdugun usta bile blogu acmadan sorunun tam olarak nerden kaynakli oldugunu sana soyleyemez.

• Böyle foruma sorarak motor alınmaz, bir ustaya göstermelisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.