Şimdi Ara

Motorla polisten kaçan şahıs yakalanınca Beni o hızda nasıl tutarsın öldürecek misin beni Şikayetçiy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• off polisim adamım benim hell yeahh  

• Iste boyle polisler lazim, adama helal... Niye kaciyon, efendi gibi dur... Demek ki bi sikinti var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür canlılara Amerikan polisinin müdahale ettiği şekilde müdahale etmek lazım.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Orda olsaydı bu olay sonucu biliyoruz.

• taktik yapmış. boğaza iki elle sarılıp itmiş. eğitimi nerede almış kendisi mi yoksa polis okulu mu? ama yine de tehlikeli durum. karşısındaki aşırı güçlü olsa taktik tutmayabilirdi. bu durumda en iyisi en az 5 metre mesafeden tetikte uyarı yapmak.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Iri yarı ve ürkütücü biri olsaydı bence en basından pesine düsmezdi zaten. Destek isterdi.. Kürdan gibi keko velet oldugu icin kendim alırım demis..

Silah gibi bir avantajı olsa da vurunca meslekten atılıyorlar..

Eskiden tanıdıgım bir yazılım firmasının sahibi vardı 2 metre boyunda 125 kilo civarındaydı hulk hogan gibi bir seydi karısı da 150 boyunda 35 kiloydu o olsa 10 polis takip ederlerdi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Haziran 2024; 8:27:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah polise sabır ve güç versin. Bir tarafta psikopatlar diğer tarafta polis düşmanları...
    Bu da yeni adet oldu, polis dur deyince durmayıp, yakalanınca feryad etmek. Polisimizin müdahale yetkisi artırılmalıdır. Durmayanı vurma yetkisi olmalıdır. O kişinin bir toplu katliamcı olma ihtimali de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

vurma serbest hakkı verilirse de bunu kötüye kullanacaklar olacaktır. polist teşkilatında köklü yenilik şart.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Polisin vurma yetkisi cok gerekli olmadıgı sürece olmamalı zaten.. Bazıları hani ABD'de olsa kevgire dönmüstü yevvv diye zevkle bahsediyor ya, böyle bir sey olsa, bir polis de onun tipinden kıllanıp onu kevgire cevirebilir haberi yok..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

işte amerika güzel örnek. adam zencilerden bıkmış mesela... elini cebine götürecekken bile çekip vuruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.