Şimdi Ara

MOTORLAR HAKKINDA BİLGİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim motosiklet modelleriyle ilgili pek bilgim yok ama sürmeyi seviyorum. Bir kaç motor modeline baktım ama nedir ne değildir bilmiyorum. Aşağıda belirttiğim modeller hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?

1) Mondial 125 MH Drift

2) Kanuni GT 170

3) Kanuni Racer 200

4) Asya Motor Major 250

5) Arora AR 180-19 ARS

6) Mondial MCT 250

Son yazdığım model biraz farklı ama güzel bir motora benziyor kullanım zorluğu hakkında bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Araçlar bunlar arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek varsa çok iyi olur valla şimdiden teşekkürler...

• Yazdigin motorlardan mantikli olan tek secim 125 mh drift.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Yazdigin motorlardan mantikli olan tek secim 125 mh drift.

Digerleri ise yaramaz modeller mi? Veya bu ilk sirada dersek 2. Sirayi hangisi alir?

• drift tutulan ve sevilen bir motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan58

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Yazdigin motorlardan mantikli olan tek secim 125 mh drift.

Digerleri ise yaramaz modeller mi? Veya bu ilk sirada dersek 2. Sirayi hangisi alir?

Hepsi o kadar tirt modeller ki ikincilige hicbirini koyamiyorum ama hepsini sona koyabilirim. Drift ise kesinlikle bir japon degil ama cin mallarinin icinde en kalitelisi. 6 ay kullandim. Sabahlari zor calisma ve benzin şamandirasi problemleri vardir. Çin mali olunca boyle sorunlar oluyor malesef. Bu modellerde deger kaybi coktur hele 0 alirsan asiri zarar edersin. Bir arkadas 6 milyara asya major x6 aldi 4 milyara zor satti. Imkan varsa hakikaten japondan sasma. Cin mali kullanmis biri olarak soyluyorum bunu. Ben de drifti 0 olarak 2.800 e aldim plaka ve sigorta ile 3100 tlye geldi 1000 kmde motoru 2400 e zor sattim.

• kanuni racer kendi tasarımım grenajlarını kendm yaptım..
     MOTORLAR HAKKINDA BİLGİ. MOTORLAR HAKKINDA BİLGİ.

• Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C5 hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.