Şimdi Ara

MOTOROLA ATRIX 2 İÇİN FM RADYO PROGRAMI-GÜNCEL KONU VE RADYO ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Atrix2 de donanımsal olarak radyo kartı mevcut.Fm Radyo özelliğini kullanmak için aşağıdakı programı marketten indirip kurabilirsiniz;
    FM RADIO (SUTTON SHIN)

Programın çalışması için fiziksel olarak kulaklığın takılı olması yeterli. Root'a ihtiyaç duymuyor.

Atrix'te donanımsal radyo olup olmadığını bilmiyorum. Ancak programı kurup deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 28 Mart 2012; 5:06:41 >

• Cihazın hiçbir sürümünde radyo özelliği yok. Çipin desteklemesi yetmez, firmanın da o desteği vermesi gerekir yoksa kullanılamaz boşuna denemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Cihazın hiçbir sürümünde radyo özelliği yok. Çipin desteklemesi yetmez, firmanın da o desteği vermesi gerekir yoksa kullanılamaz boşuna denemeyin.

Nasıl yok anlamadım.
    Ben kullanıyorum.
    Acaba hayalmi görüyorum diye şimdi kulaklığı tekrar taktım , wifi ve edge kapalı.
    fm radyo çalışıyor
    Şuan Hindistandayım. Hint radyolarını dinleyebiliyorum. Otomatik taramada yapabiliyor program
    Kanıt olarak fotoğrafıda ektedir.
    radyonun çalışması için başka bir yol varmı?
    teşekkürler!

MOTOROLA ATRIX 2 İÇİN FM RADYO PROGRAMI-GÜNCEL KONU VE RADYO ÇALIŞIYOR

• @magicboyguccino
    Çipin desteklemesi cihazın onu destekleyeceği anlamına gelmez çalışmış olması beni şaşırttı çünkü cihazın yazılımının desteklemediği şeyi bir uygulamanın erişip açması çok saçma geldi ama kullanabiliyorsanız ne deyim hayırlı olsun.

Bu arada konuda Atrix 2 diyormuş ben hiç farketmemiştim, Atrix sanmıştım Atrix 2'de durum farklı olabilir doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 28 Mart 2012; 17:46:26 >
  • ATRIX 2 de calisiyor olabilir fakat atrix te ne yazikki calismiyor.
  • Spirit FM adlı uygulama atrix'de çalışıyor sanırım. Ben deneyemedim ama deneyenler ve çalışanlar var.
  • Fm radyo donanimsal olarak atrix 2 de oldugunu bilmiyordum
    sistem uzerindeki databaselerde birsey ararken radyo ile bilgiler gordum
    Xda da konun acilmis oldugunu fark ettim, programi kurdum ve radyo calisti
    Atrix 1 de deneyen oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 watt ile fm radyo yayını
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

Fm radyo donanimsal olarak atrix 2 de oldugunu bilmiyordum
    sistem uzerindeki databaselerde birsey ararken radyo ile bilgiler gordum
    Xda da konun acilmis oldugunu fark ettim, programi kurdum ve radyo calisti
    Atrix 1 de deneyen oldumu?

Ben denedim çalışmıyor.
  • Eğer internet her türlü kapalı ise, demek ki donanımsal olarak radyo var, sadece yazılımla destek verilmemiş.
  • Bu arada bendeki atrix 2 4g
    atrix 1 4g versiyonu olan varsa deneyebilirmi
  • hızlı al hb de satılanlar atrix2 mi oluyor?
  • http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4199&idPhone2=3709

Gsmarena'da hepsi yazıyor, Atrix 2'de radyo mevcut, Atrix'de yok. Hızlıal'da satılan da Atrix muhtemelen.
  • atrix2 aradığım özelliklere uyuyor.Radyosu da olması çok iyi... Bu telefonu en uygun nereden alabiliriz? Fiyatı ne kadar olur bilen var mı=?
  • bu cihazlarda yurtdışından ithal edilirken radio var ise ayrıca TRT payı alınmakta sanırım bu yüzden radiolar pasif durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.