Şimdi Ara

Motorola'dan Android 2.3 işletim sistemli alt segment akıllı telefon: XT390

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Motorola, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 Gingerbread versiyonunu kullanan akıllı telefonu XT390'ı tanıttı. Alt segmentte konumlandırılan XT390, 116 mm uzunluğunda, 63.5 mm genişliğinde, 11 mm kalınlığında ve 110 gram ağırlığında tasarlanmış. GSM şebekesi ve 3G alt yapısı desteği sunan akıllı telefon, 800 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemciden ve 512 MB RAM'den güç alıyor.

3.5-inç boyutunda ve 240 x 320 piksel (QVGA) çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekrana yer verilen XT390'ın kapasitesi microSD kartlar aracılığıyla arttırılabiliyor. 3 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen akıllı telefon, Wi-Fi bağlantısı, Bluetooth ve GPS ile donatılmış durumda.

Motorola, XT390'ı China Unicom aracılığıyla dünyanın en büyük pazarlarından Çin'de satışa sunmayı planlıyor. 160$ fiyat etiketine sahip olması beklenen akıllı telefonun, diğer ülkelere gelip gelmeyeceği ise henüz belirtilmedi.

• 3,5" ekranda 240x320 çözünürlük nedir? tamam alt segment fakat en azından 320x480 olsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy
    3,5 ekranda 240x320 çözünürlük nedir? tamam alt segment fakat en azından 320x480 olsaymış

quote:

Motorola, XT390'ı China Unicom aracılığıyla dünyanın en büyük pazarlarından Çin'de satışa sunmayı planlıyor.

Çok yadırgamamak lazım.
  • Gayet iyi fiyatı özelliklerine göre.
  • 160 dolar gibi bi fiyattan bahsediyoruz. bu fıyata ekranı dandik olabilir belki ama işlemcisi yeterli olacaktır.
  • LG en üst modellerine 512mb ram, Motorola alt segment 512mb ram, canummm Moto
  • Fiyatına göre sadece ekran çözünürlüğü kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekranı ayfonla aynı çözünürlük düşük o kadar çözünürlüğe gerek yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverJames

ekranı ayfonla aynı çözünürlük düşük o kadar çözünürlüğe gerek yok zaten

Retina Display'de ki çözünürlüğe gerek yok diyosan önce bi kullan, sonra diğer ekranlar sana piksel piksel gelicek. iPhone 4 ekranından sonra 5800 ekranına baktım. 5800'dan utandım
  • Alt segment telefona 512 mb ram. Helal olsun diyorum...
  • berbat demiyorum,daha kötüsü.
  • Benim HTC desire Z'nin çakması gibi olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opeth

LG en üst modellerine 512mb ram, Motorola alt segment 512mb ram, canummm Moto

Lg çift kanal ddr2 li verıyor,en dandik telefonundada 512 ram var
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Retina Display'de ki çözünürlüğe gerek yok diyosan önce bi kullan, sonra diğer ekranlar sana piksel piksel gelicek. iPhone 4 ekranından sonra 5800 ekranına baktım. 5800'dan utandım

5800 çözünürlük iyidir yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkaten ekran çözünürlü birazdaha iyi olabilirdi. ancak donanım özellikleri o fiyata gayet tatminkar.
  • Telefonun reklamında "Gözünüzü piksellerden ayıramayacaksınız" sloganı kullanılmalı bence
  • benim tel. de 256 bile değil 174 mb (optimus me) ram var nasıl oluyor peki ???
    ucuz diyede donmadan işlem yapmayan telefon yapılmasın bence motorola gayet yetarli bi cihaz yapmış uygun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

5800 çözünürlük iyidir yalnız

Retina Display'e baktıktan sonra ekrana alışmak süre alıyor. 640x360(nHD) 3.2 inç ekrana sığdırmışlar. Çıktığı zamana göre çözünürlüğü iyiydi. 229 PPi yinede düşük gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 12 Nisan 2012; 6:57:51 >

• Çok güzel fiyat, ama ekranı 480x800, fiyatı da 200 usd olsaymış keşke. Satış rekoru kırardı...
  • benim aradığım özelliklerde büyük ekranlı ve numarik tuş takımlı olursa babama ve anneme alırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.