Şimdi Ara

Motorola Milestone Yardımm...Sd kart hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde motorola milestone bir cihaz var ama sorun yaşıyorum deliricem hard reset soft reset attım ama genede düzelmedi sorunum.
    cihazla resim ve ya video çekiptikten sonra cihazı kapatıp açıyorum resimler okunmuyor ve sd kart hatası veriyo.Ama aynı resmi kopyalayıp başka bir yere yapıştırınca bir sorun olmuyo.Sonra bazen telle konuşurken karşı taraf sesin derinden geliyo diyo yada ben kendi sesimi duyuyorum kulaklığımdan :S:S
    Nasıl düzeltebilirim ingilizcem çok iyi olmadığından forumlarda araştırma yapıyorum ama bişey çıkmıyo.Cihazı root etmekte istemiyorum ATO yüzünden.Orjinal 2.1 update sürümünü aradım bir tane buldum ama cihaz kabul etmedi hata verdi.Bulduğum belki yanlıştır onuda bilmiyorum.
    Yardımcı olabilicek arkadaş varsa çok sevinirimm.

Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum aslında sizce nedir donanımsal değildir inş :S

• telefonun kendi update menüsü var onu kullandınız mı?
  • Evet cihaz update edilmiş durumda 2.1 versiyon yüklü şuan ama ben tekrar yüklersem belki düzelir diye düşündüğümden arıyorum.
  • sevgili baris bende yeni motorola aldim ve sd kartdaki cektigim resim ve video dosyalarini telefonunu acip kapattigim zaman goremiyorum,sayet sen sorunu cozduysen benimlede paylasirsan sevinirim.simdiden tesekkurler
  • selam dostlar bende de aynı sorun vardi.2.1 çıktığında kendim manuel olarak güncellemiştim.Dili Türkçe yapınca galeri çetiğim fotoları silip duruyordu.
    bayağı bir süre ingilizce kullandım sıkıntı yaşamadım ama bu seferde uçak moduna geçince pili yarım saatte tüketiyordu.en son SHOLS_U2_02.34 versiyonunu yükledim RSD Lite ile
    şu an için bütün problemlerimden kurtuldum.Milestone için tüm romlarahttp://and-developers.com/motorola_milestone:sbf adresinden ulaşabilirsiniz.
  • arkadaşın dediği gibi HK versiyonuna update edin. türkçe bir site güzelce açıklamış. önce bootloader . 9078 e yükseltip sonrasında asian 2.1 versiyonu yükleyin. güç yönetimi bariz bir şeklide farklı. telefonu önceden 1 gün kullanırken şimdi 2 gün kullanıyorum. ayrıca o saçma hatalarda kayboldu. fakat androidin 2.0 versiyonu da dahil olmak üzere hiçbirinde sd kart hatası görmedim. ama resim silinme benzeri olaylar oluyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.