Şimdi Ara

Motorsiklet mi arabamı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler ustalar 2017 focus sedan kasa aracım vardı sattım motora merak saldım. Motor almak istiyorum örnek:

Daha önce hiç motorum olmadı bir kaç sefer sürdüm hoşuma gitti . Almak istiyorum düşünceleriniz nelerdir sürenlee öneride bulunabilir mi. Tecrübe vs. Böylr spor duran motor istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mt25 güzeldir, naked mi arıyorsunuz, araba kadar pratik olmasi icin xmax 300 de onerebilirim.

• Motor hakkında hiç bir bilgim yok . Model vs. Fikir almak istiyorum

• Sonöysmbükücü S kullanıcısına yanıt
    Kendi fikrim önce eğitim ile baslayiniz eğer İstanbul , ankara veya Antalya'da iseniz mottoakademi baslamak icin iyi bir yer.

YouTube uzerinden AltinElbiseliAdam kanalindaki videolar size oldukça fikir verecektir.

Eğitim boyunca bir cok motor ile haşır neşir olursunuz. Mottoakademi motorlari guzel ve bakimlidir.

Kendiniz sevdikçe her tarzin avantajlari ve handikapi var, otomobil gibi tek düze değil. Kendinizi iyi hissettiren bir motor tueu bulursunuz.

• Motor anlamak, sevmek biraz eğitim ister biraz ozveri ister. Bir araba gibi değil. Motor sürmek saf zevk patlamasi yaşayabileceğiniz gururunuz ve zevkinizdir.

Motor sürerken bir marti gibi süzülüdugunuzu, bir guvercin gibi kivrakligi şahin gibi çevik olmayi hissedebilirsiniz.

Rüzgarın gücünü hissedersiniz, olaylara farkli bakış açıları getirmeyi ogrenirsiniz.

Araba gibi bir araç olmaktan ziyade, motosikletiniz bir kanka gibi dostunuz haline gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 20 Haziran 2018; 16:16:45 >
  • Bende yıllardır araba kullanıyorum. Bu sene motosiklete merak saldım. DAha önce hiç tecrübem yoktu. Geçen ay gittim 50cc küçük scooter aldım. b sınıfı ehliyette kullanabiliyo zaten. Şehiriçinde inanılmaz pratik. Park yeri derdi yok,trafik derdi yok, yakıt masrafı çok az.
    Bugün araba için yarım saat park yeri aradım sıcakta. Scooterla gitmiş olsaydım böyle bi problem olmuyo.
    Hiç düşünmeden almanı öneririm. Ama senin sordugun motosiklet büyük, İyice öğrenmeden trafiğe çıkma bence
    Ne tarz motor istiyorsunuz ve ne amaçla kullanacaksınız? Mt 25 kullanmadım ama genel olarak sorunuz varsa cevaplarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana göre chopper tarzı motorlar daha zevkli oluyor
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Tüm cevaplar içn teşekkürler. Arabadan acayip sıkıldım hem yakıtı trafiği. Park sorunu. Bıktım arabadan miğdem bulanıyor artık. Bende spor duran motor bakıyorum. B sınıfı ehliyetim var 1 2 ayda çıkar motor ehliyetim o arada motor bilgimi arttırıp seçeneklere bakmak istiyorum. Mt 25 gibi arkadaşım önerdi. Spor motorsikletler işimi görür boyum 1.95 kilom 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonöysmbükücü -- 20 Haziran 2018; 16:57:17 >
  • legendboxer kullanıcısına yanıt
    Küçükten başlatıp al sat ile uğraşmak istemiyorum defalarca araba sattım gerçekten uğraşmak istemiyorum. Yavaş yavaş öğrenmek niyetindeyim daha önce sürmüşlüğüm var biraz zorlanacağımı sanmam

• Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim umarım en kısa zamanda alırım

Öncelikle full ekipman şart hocam ekipman hayat kurtarır. Mt25 güzel makine ama başlangıç için bence uygun değil. Ama motorcu arkadaşlar ne der bilemem.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Ustam küçükten başlayıp satmakla uğraşamam çabuk kavrarım sürmüşlüğüm var biraz

• Baktımda sarmaz beni o ya görüntü önemli brnim için teşekkür ederim

• sakin kullanım için yamaha virago

Motorsiklet mi arabamı.
    Anladım hocam o zaman öncelikle sağlam ve kısa bir direksiyon dersi kurtarır sizi :)

Ders dememin sebebide ustam ülkede motorsiklete karşı tutum belli. Sağdan gitsende arkadan uzunları çakıp kenardan gitsene lan diye bağıran tipler çok çok fazla maalesef. Kas kafalı o adamda mtv ödüyor ve o yol onunda hakkı ama adama anlatamazsın böyle böyle sıkıştıran tiplerden dolayı trafikte kıvrak olmak gerekiyor.

Dediğiniz gibi biraz biliyorsanız kısa bir sürede kavrarsınız benimde aklımda arabayı satıp motorsiklete geçme fikri var ama nişanlımı ikna edemiyorum. Emir büyük yerden 4 tekere ve fazla yakıta devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 20 Haziran 2018; 17:19:42 >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ustam kesinlikle geçmek istiyorum arabaya 100 tl atıyorum 1 hafta zorla çıkarıyor beni motor hem hızlı pratik olur hrmde masraftan mtv . Bakım. Vs illetlerden kurtarır.

• degobar kullanıcısına yanıt
    Usta daha spor bakıyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Usta daha spor bakıyorum ya
    hem acemisin hem de spor model bakıp, sürate meraklısın, çabuk inersin o motorun üzerinden...
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Neden sürat yapim ki usta hiç belirttim mi sürat yapacağımı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.