Şimdi Ara

Motoruma kavuşmak uzereyim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar açtığım konularla bi çok kisinin yardımını almıştım. İstegim gt250r'dı ama tavsiye etmedi kimse başlangıç motoru olarak. Scootera gönülsüz olarak razı geldim araştırmasını yaptım ama ona da aklım yatmadı.
    Turuncu gri yeni kasa cbr125r olarak kararımı verdim ve bugun satıcıyla anlaştım yarın noterde işlemleri halledip motoruma kavuşacağım. Ehliyetim icin de sertifikayı bekliyorum o da haftaya elimde olcak insallah.
    Büyük bi heyecanla yarını bekliyorum.
    Sorularıma cevap verip vaktini ayıran butun arkadaslara tesekkur ederim.
    Saygılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı uğurlu olsun hocam. güle güle binin. Allah kaza bela vermesin.

darısı başıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db1903 -- 28 Şubat 2013; 20:18:44 >

• Tesekkur ederim âmin insallah darısı butun isteyenlerin basına :)

• daha önce motor kullanmışlığın var mı bilmiyorum arkadaşım ama çok rahat ediceksin başlangıç için bende yaklaşık 2 3 aydır cbr 125 kullanıyorum bugünde ehliyete yazıldım kısmetse mayısta alıcam bende.allah kaza bela vermesin gözün kulağın açık olsun ist.da
  • Scooter tecrübem var ama vitesli tecrubemi bu motorda yapcam insallah. 1 aya kalmaz güzel kullanırım eminim. Tesekkur ederiiim kazasız belasız hepimiz insallah :)
    ( bu arada yarım saat sonra motorun satışını almaya gidicem ilk motor heyecan bol :) )

• Motosikleti teslim aldıktan sonra resimlerini ve ilk tecrubelerinizi yazarsanız seviniriz.
    Bu arada DH olarak sembolikte olsa tatlımızı bekliyoruz.
  • Hayırlı uğurlu olsun ilk başlangıç motoru olarak cok güzel bir tercih inşallah diger arkadaşlarada örnek olur

Sana bir motorcu sözü

Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç; dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Tatlısıda burdaaa
    Afiyeet olsuun :D

Alalı 2 gün oldu aslında gezmedim de diyemem yani baya bi tozunu attırdım ama bazı talihsizlikler yaşadım.

Aldığım günün akşamı dışarı çıktım arkadaşların yanına. Yanyana duruyo motorlar birden ayaklık kaydı düşeceğini farkedip atladım üstüne tuttum ama aynayı kurtaramadım.
    Sol aynam yok şuaan :D
    Onun dışında özellikle tekerleri orjinal teker değil diyerekten almıştım ve çifti 700-800 Tl olduğu için rahat olduğum tekerim patladı :( Yama yaptırdım ama bikaç güne kadar değiştiricem inşallah.
    Onun dışında motordan memnunum güzel kaçıyo hızlanmasında hiç bi sorun yok motor tıkır tıkır. 125 lik olmasına rağmen gören bidaha dönüp bakıyoo yanii :D

Bugün lastik bakmak, birazda gezmek için motosiklet fuarına gittim yeşilköye motorla. Yolda soğuğu yiyince içeri girer girmez montlara gözüm takıldı :D
    Bi mont aldım LCB marka birde ağzımı burnumu boynumu ve ensemi kapatan maske tarzı bişey aldım. Lastiği de yarın halledicem inşallah.

Fotoğraf çekemedim ama satın alırken benim baktığım fotoğrafları yüklüyorum şimdilik belki görmek isteyen olur diyee.
    (Bu arada plaka 16 ama değiştirmeye gerek duymadım sıkıntı olmazmış herhangi bi yasak yokmuş anladığım kadarıyla)

Ayrıyeten aldığım montun ve maskenin de resmi:

Teşekkür ederim herkese . Saygılaar :)

• hayırlı uğurlu olsun montu kaça aldın ?
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekerin duz bassin

• Montun fiyatı 180 lira civariydi ama fuar indirimi+birazda muhabbet yapınca 150 TL ye aldım maske 10 lira. Ayriyeten 4 taksit is yeri 5 taksitte banka yaptı 9 taksite aldım

Çok tesekkur ederim herkese :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bedafb

Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Tatlısıda burdaaa
    Afiyeet olsuun :D

Alalı 2 gün oldu aslında gezmedim de diyemem yani baya bi tozunu attırdım ama bazı talihsizlikler yaşadım.

Aldığım günün akşamı dışarı çıktım arkadaşların yanına. Yanyana duruyo motorlar birden ayaklık kaydı düşeceğini farkedip atladım üstüne tuttum ama aynayı kurtaramadım.
    Sol aynam yok şuaan :D
    Onun dışında özellikle tekerleri orjinal teker değil diyerekten almıştım ve çifti 700-800 Tl olduğu için rahat olduğum tekerim patladı :( Yama yaptırdım ama bikaç güne kadar değiştiricem inşallah.
    Onun dışında motordan memnunum güzel kaçıyo hızlanmasında hiç bi sorun yok motor tıkır tıkır. 125 lik olmasına rağmen gören bidaha dönüp bakıyoo yanii :D

Bugün lastik bakmak, birazda gezmek için motosiklet fuarına gittim yeşilköye motorla. Yolda soğuğu yiyince içeri girer girmez montlara gözüm takıldı :D
    Bi mont aldım LCB marka birde ağzımı burnumu boynumu ve ensemi kapatan maske tarzı bişey aldım. Lastiği de yarın halledicem inşallah.

Fotoğraf çekemedim ama satın alırken benim baktığım fotoğrafları yüklüyorum şimdilik belki görmek isteyen olur diyee.
    (Bu arada plaka 16 ama değiştirmeye gerek duymadım sıkıntı olmazmış herhangi bi yasak yokmuş anladığım kadarıyla)

Ayrıyeten aldığım montun ve maskenin de resmi:

Teşekkür ederim herkese . Saygılaar :)

.Hayırlı olsun motorunuz şu plaka mevzusunu merak ediyorum bende farklı bir ilin plakasıyla kullanabiliyormuyuz ?

• farklı bir ilin plakasıyla kullanabilirsiniz noterde plaka değişmesini istemiyorum dersen plaka sabit kalır ruhsat 15 gün sonra adresine gelir.
    Plaka değişmesini istiyorum dersen de trafik işlemleri için koşturmak zorunda kalırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.