Şimdi Ara

Motosiklet almayı planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim her gün otobuse para vermekten otobus beklemekten yoruldum.Yazın çalışıp bi motosiklet almayı düşünüyorum.

Bütçem maksimum 4.200 ve hedefim 2. el hem estetik görüntüsü olan hemde kullanışlı bir motosiklet almak.
    Bu konuda bilgi sahibi olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum bırakırsa sevinirm.

• Merhaba, bende öğrenciyim senin gibi, en iyisini yapıyorsun bencede ama asıl amaç sadece okula gidip gelmek mi yoksa her işimi yaparım mı diyorsun.

Okul git-gel için düşünüyorsan B ehliyetin varsa 50cc'lik MTV-sigorta derdiyle uğraşmayacağın motorlara bakabilirsin.

Ama her türlü işimi görmek istiyorum diyorsan CBF 150-YBR 125 filan önereceğim fakat estetik olarak pek hoşuna gider mi onu bilemem ama çok sağlam motorlardır. İlk motorunda görüntü arama bence çok o spor tarzı grenajlı motorlar düşürdüğün zaman başına çok masraf açabilir. O fiyatlara aklıma gelen drift 125 falan var belki varsa pulsar ns 150 vardır, ama şu son dolar yükselmesi vs. şey görüp herkes fiyat arttırıyor o yüzden bu piyasaya pek hakim değilim aklımda olan modelleri yazıyorum. RKS'nin bir kaç modeli var. (Drift, pulsar, rks- motorlar nasıldır bilmiyorum ama cbf 150 ve ybr 125 e kefil olabilirim.)

Ha en önemli konu eminim bu bütçe sadece motor içindir, çünkü bunun ehliyet kısmı + ekipman kısmı da var. Bir de alabiliyorsan (ki zorlayıp, yada başka yerden kısıp almalısın) eğitim.

• merhaba,eğer İstanbulda oturuyorsanız motor kiralama şirketi var,yerini tarif edeyim,size yardımcı olsunlar.En azından kendin gözünle görmüş olursun.Ben ne zaman sıkılsam oradan motor kiralıyorum.Hem bana da değişiklik oluyor.
  • Merhaba,eğer İstanbulda oturuyorsanız Şişli de motor kiralama şirketi var,yerini tarif edeyim,size yardımcı olsunlar.En azından kendin gözünle görmüş olursun.Ben ne zaman sıkılsam oradan motor kiralıyorum.Hem bana da değişiklik oluyor.
  • Merhaba hocam. Tercihin vitesli mi yoksa scooter mi? Yardımcı olabilmek için en önemlisi bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yamaha veya hondanın commuter sınıfındaki motosikletleri 2.el olarak alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.