Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ... uuww çekeyim bi içten ..

Ellerine sağlık

bu oyuna tapıcaktım bi ara artık sana !! Oyun içi ss aldanmayın esqi clacis yada bayatlamış görünebilir ama at üstünde özgürce dans etmenizi sağlıyor .. (mecaz ! )

Kıyafet al ok al yada hammallık yap (taverna vs ) gibi olmadı warior ol .. !

Daha fazla bilgi vericem ama lwl 6'a kadar hergün bitirdim için ilersini bilemiyorum ..

..Şimdi elleri sıvama zamanı bolsoru
  • Yorum için teşekkürler
  • Konu Güncellendi....
  • Oyun güzele benziyor.Yapımcılarını tebrik etmek gerek.Demo versiyonunu indirip deniyorum...
  • Oyunun Yapımcı kadrosunun başında Armağan Yavuz ve İpek Altan Yavuz var.Oyuna sonradan Yabancı yapımcılar dahil oldu.Ayrıca Demosunu indirdikten sonra pişman olmayacağına eminim
  • Sunum için teşekkürler bu arada satın alma linki yalnış olmuş şu olacaktı;http://www.taleworlds.com/mb_buy.html
  • Linki düzenledim.Ayrıca Rica ederim.Kendim hazırladım tamamını.Uğraştırdı ama güzel oldu.Görüntülerin boyutunda bir sorun var onu nasıl çözeceğimi tam olarak bilmiyorum...
  • oyun eski versionlara göre fazlasıyla değişti
    özellikle ilk versionlarda 2 ulus(vaegir ve swadian) varken şimd bu sayı 5-6 ya yükseltildi

birde oyunda şövalye fln konusu geçtiği için söylüyorum :::: khergit ler var çoğunlukla at üstünde hun lar ya da vandal lar gibi bi ırk orta asya türkleri gibi....

bana kalırsa herkesin oynaması gereken bi oyun...
    oyunda kendi hayalinizdeki savaşçıyı yaratıyosunuz .... düşmanları uzaktan indiririm , yakınıma geldilermide keser biçerim diyenlerdenseniz okla alakalı özellikleri arttırmalısınız..
    ya da direk atıma biner gelenin geçenin beynini patlatırım derseniz gürzünüzü , baltanızı alıp atınızla düşmanların ortasına atlarsınız..
    ben sessiz sakin mal alir satarim derseniz de atınızı alır o şehir benim bu şehir senin gezip hazinenizi çoğaltırsınız...

....ve oyunun yeni versiyonuyla birlikte köyler , kaleler ve şehirler bulunmakta.....
    köyleri yağmalayabilir , köyden gönüllü asker toplayabilir , köyden zorla rün alabilir ve isterseniz kendi paranızla köye çiftlik vb. şeyler yapabilirsiniz.

• Khergeit olduguna eminmisin.Vegirs var galiba ?

Yani oynarken Rodok , Swadian , Nord , Vegirs ve 2 tane daha vardı...
    Galiba hatırlamadıgım 2 sinden birinde :D
  • Oyunu yükledim gerçekten zevkli, geliştirilirse muhteşem olabilir. Şehre girdim wowdan alışageldiğim oynama şeklini görünce oyuna inanılmaz derecede kanım ısındı.

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 18 Mart 2008; 1:25:12 >
  • Gelisince İnanılmaz derecede eğlenceli oluyor.Birde önemli savaşlardan sonra insan bi anda şaşalanıyor
  • resimler Assassin's Creed 'i andırıyor sanki özellikle sondan bir önceki resim..
  • Amerikan malı olmasa biz korsan malı nerden bulcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre_hitman47

Khergeit olduguna eminmisin.Vegirs var galiba ?

Yani oynarken Rodok , Swadian , Nord , Vegirs ve 2 tane daha vardı...
    Galiba hatırlamadıgım 2 sinden birinde :D

eet khergit ler
    ordumu onlardan kuruyorum köylerden gönüllü asker toplayarak ve hired blade ler
    size önerim khergit leri atlı okçu yapın ve hired blade leri toplayın ya da swadian knight lar ve khergit atlı okçularıyla donatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

resimler Assassin's Creed 'i andırıyor sanki özellikle sondan bir önceki resim..

Oyuna Assasin Creed modu yapılması düşünüldü.Hatta üzerinde calisildi ama su anlık proje ertelendi

SecurityProfessional

Ne demek istedin ?

silov

Tamam bir dahaki sefere Khergeitlerle oynarım.Bu sefer Vegirlerle oynuyorum
  • khergit ler en cok sevdigim birlik ama cok gücsüzler özellikle swadian lar ya da vaegirler saldirdiginda caresiz kaliyolar ve kaleleri kusatilmasina rahmen saldirmiyolar köyleri yagmalaniyo ona bile ben gidiyorum ve bu nedenle buyuk hasar almistim
    oyunda sevmedigim bi kaç özellik var
    1. si savaş sırasında komutanların asla ölmemesi sürekli kaçıyolar adamı tek darbede indirsemde kaçıyo
    2. si savaşa başladığım da -yapay zeka eksikliğinden olsa gerek- düşman birlikler yavaş hareket ediyor ve düz bi hat halinde diziliyorlar ve ben kendi ordumu çağırmadığım sürece orda bekliyolar sadece okçuları saldırıyo ve diğerleri kendilerini koruyo taki içlerine daldigimda 1 atlı belki 2 atlı peşime düşüyo ki onları indirmekte çok kolay...
    ve oyunun tüm zorluk ayarları max mum da oyunu

herkese khergit e bağlanmalarını tavsiye ediyorum... gayet zevkli oluyo ancak çok kolay ölüyolar çünki ağır zırhlar yerine deri giyiyolar ...

• Açıkçası söylediklerin hic hosuma gitmedi Yani zor olacak onlarla oynamak.Birde bende cok gıcık kapıyorum komutanların kacmasına
  • Oynamayalı geliştirmişler. Ellerine sağlık.
  • İlk bakışta Assassins Creed'i andırdı bende de.
    Demosunu indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.