Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: byrahim

Oraleth ve Gezegini Dünya ya Katılıyorum. Madem Türk Oyunu Niye Türkce Değil ve Neden Sovelye Var da Yeniçeri Yok Biz Türkler YabancılarIN Diline ve Kültürüne Olan İlgiyi Ne Zaman Bırakacaz Age of Empires 3 de Oyunda Resmen Türk Düşmanlığı Var Ama Bizden Hiç Ses Yok

/>

O resmin orjinal büyük boyu var mı sende.

• quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2

quote:

Oraleth ve Gezegini Dünya ya Katılıyorum. Madem Türk Oyunu Niye Türkce Değil ve Neden Sovelye Var da Yeniçeri Yok Biz Türkler YabancılarIN Diline ve Kültürüne Olan İlgiyi Ne Zaman Bırakacaz Age of Empires 3 de Oyunda Resmen Türk Düşmanlığı Var Ama Bizden Hiç Ses Yok

/>

Neden adın byrahim o zaman?

• @Rescue Me

Rica

@_LoRDi_

Belkide o resmi koymam iyi olmuş Daha çok ilgi gördüğü.Fakat hakettiği ilgi daha cok...

@__MeHMeT__2

Bildiğim kadarıyla orjinal boyutu

@_LoRDi_

Evet.Hatta bir ara bunun hatırlanması icin konu acılmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 20 Mart 2008; 18:50:49 >
  • Bu güzel yorum gerçekten.
    quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

quote:

/>

• Duyarlı olmamız lazım ayrıca yorumlarımızla yaptıklarımızın bir olması lazım.Güzel yakalamıs _LoRDi_
  • Zevkli bir oyun, iyi vakit geçiriliyor, native modunan bir süre sonra sıkılabilirsiniz ama oyunun sitesinden forum bölümüne girerek çeşitli modlar indirebilirsiniz.
  • Su efektleri ve gökyüzü grafikleri mükemmel derecede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selçuk

Zevkli bir oyun, iyi vakit geçiriliyor, native modunan bir süre sonra sıkılabilirsiniz ama oyunun sitesinden forum bölümüne girerek çeşitli modlar indirebilirsiniz.

Katılıyorum

@Dark4lon3
    Ne mutlu bize böyle güzel bir Oyuna sahibiz.Destek Vermek icinde orjinalini almamız yeterli.Simdi Destek verirsek daha güzel oyunların cıkmasına katkıda bulunabiliriz...
  • Ben bu oyunu epey zaman önce denemiştim.Çok hoşuma gitti.Tam istediğim gibi kılıç kalkan savaşı yapılabilien bir oyun.Ekran kartım sorunlu olduğundan oynayamıyorum.Tavsiye ederim
  • Bilgilendirdiğin için teşekkürler. En yakın zamanda oyunu edinip deneyeceğim...
  • bende uzun zamandır oynuyorum çok iyi bir oyun bence ve bağımlılık yapıyor
    özellikle sonradan indirdiğiniz değişik senaryolarla çok daha zevkli olabiliyor
    şunu da söylemekte yarar var grafiklere bakıp aldanmayın oyun ekran kartlarınızı özellikle 150-200
    kişilik savaşlarda oldukça kasıyor.
  • Gördüğüme göre bütün oyunu denemişler memnun.Umarım sizde dener ve memnun kalırsınız...
    Ayrıca yorumlarınız icin teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

quote:

/>

kapağı yapıştırdın
     Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]

• Ama tartismaya dönmemesi icin bu konu üstüne fazla yoğunlaşmayalim lütfen
  • Konu güncellendi...
  • Ya ben sıkıldım artık yağmacılara saldırıp para kazanmak için arenaya gitmekten onu satmaktan bunu satmaktan oyun türkçe ama lordlardan alığım görevler ing çıkıyor onun için fazla görev yapamıyorum ben böyle aksiyon olsun kaleleri falan alıp kendi krallığımı kurmak istiyorum onu nasıl yapıcam arkadaşlar ve kaçıncı seviyelerde oluyor ben şuan 7 seviyedeyim.
  • __MeHMeT__2 bir krallığa bağlıysan ve krallığın başka bir krallık ile savaş halinde ise kalelere, şehirlere saldırabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

resimler Assassin's Creed 'i andırıyor sanki özellikle sondan bir önceki resim..

oyun assasins creed'ten çok önce çıktı. eğer andırma varsa assasins creed m&b'yi andırıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selçuk

__MeHMeT__2 bir krallığa bağlıysan ve krallığın başka bir krallık ile savaş halinde ise kalelere, şehirlere saldırabiliyorsun.

Yaptım zaten süper bişey bir kaç tane birliğe saldırdım düşmanı olan birlik bana komutanlık teklif etti bende kabul ettim şimdi saldırıyorum her yere.
  • Oyunu ben de cok begendim. Wow'dan sonra single playing oyunlar pek sarmiyordu ama M&B oynadim saatlerce. lv7 oldum ve demosu bitti. Oyunun ilerilerinde kusatma silahlari vs. kullaniliyor mu acaba? Bir de oyunu ne zaman raflarda gorecegiz? belirli bir cikis tarihi var mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.