Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]
  • mod indirdim de nereye yüklicez bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

mod indirdim de nereye yüklicez bunu ?

senaryo indirdiysen Modules klasörüne atacaksın
  • hocam çok sağolun
  • İsmi neden Türkçe değil diyen arkadaşlara söylüyorum.LIONSHOES neden Aslan Ayakkabılar değil?Mantık yürütün,At ve Kılıç isimli bir oyun avrupada satar mı?Veya Mount&Blade mi kulağa daha güzel geliyor At ve Kılıç mı??
  • ewet arkadaşlar ben burada size birazda krallıglardan bahsadeceğim

nord krallığı: en güçlü yaya askerlere sayipler nordlar kale kuşatmada oldukça iyiler ve yaya savaşlarda olağan üstü performans gösteriyorlar ama ne yazıkki atlı ve okçu güçleri çok az

swediyan krallığı: en iyi atlı süvarı birliği çok güzlü süvarileri var gerçektende çappışmalarda olağan üstü preformans gösteriyorlar

veig krallığı: daha çok okçuluk gibi alanda üstünlük sağlıyorlar kala sovunmalarında düşman kaleye gelemeden oldukça fazla kayıp veriyor

kergit hanlığı: daha çok güçsüz bir hanlık atlı üstüne kurulu ama swediyanlarla boy ölçüsemiyor güçsüz amada atlı kuvvetleri diyer krallıklarta oranla fazla

bir krallık daha vardı warband da eklenmişti adını ünüttüm şimdi :) çölde yaşıyor bu krallık xD

weee size nası warbanda kral olacağınızı öretecem

ilk önce oyuna baslamadan kralığınız hangisi ile lordları halkı şeyir ve köyleri için görevler yapın bunlar onla aranızı düzeltecek ve bu krallık bi krallıkla savaş içinde olmalı baktınız swedyanlar (FAVORİM) kerkitlerle savaşta (oyuna ilk girince krgitle savaşta oluyorlar) hamen gidiyorsunuz kergitlerin kervanını yağmalıyonus böylece 0 dan -5 e iniyo durum sonra gidip swediyanların yanıda savasa katılıyonus ve savas sonunda galip gelirseniz kısa bi konusma geçiyoswedya krallıgı ile aranız iylesiyo kontlada aranız iyilesiyo sonra bizim yanımızda savasmak istermisin felan diyo sizde ewet derseniz resmi olmadan swedya krallıgı üyesi sayılıyorsunuz se şimdi asıl can alıcı nokta kralı buluyonuz ve onlada konusup yemin ediyonuz ve artık resmen swediyan oldunuz şimdi swediyanla aranızı baya iyi tutun ve ewlanin EWLENMAK NASIL OLUYOR: herkezin beklediği konu bu EVLENMEK şimdi leydilerle evlenelim desek kadın 60 yasında olmaz bize 20 lik çıtır lazım :) nerdenmi bulcaz ilk önce şehirlerin hanlıklarına tek tek bakıyos bi şair arıyos gitip bundan 300 dinara şiir öreniyos nolur nolmaz siz 2-3 şiir örenin ve sonra ziyafet listesine bakın eyer sizin krallıgınızda bi ziyafet varsa doğru kayeyti bulun ctrl+mausa basın 2dk da isinlanın (gidene katar ziyafet bite bilir eniyisi ısınlanmak) ve ziyafetten bi çıtır bulun sonra ona bisi diyoduk ne diyoduk unuttum he aklıma gelde sizin hayranızım diyonus kıs size bazen asık oluyo bazen olmuyo olunca 5-9 günde bi kısı ziyarete gidin şiir felan okuyun babasıyla aranızı çok iyiy uttun sürekli görevini yapın ben kralın kızıyla evlendim xD böylece daha kolay swediyan kralı oldum sonra sizin yoldaşlarınıza söylüyonuz taht adaylıgı felan sonra lordları kendi yanınıza çekiyonuz ikna güünüz ne kadar fazla okadar iyi ;) sonra bi isyan kralı dewiriyonus siz kral oluyonuz işte bu pekiii nası ziyafet veririzi nası krallıklara şavaş,barışhediye felan göndeririz bunun için yaverlerinizden birini özel yetiştirin ziki ve ikna gücü 10 ve üstü olsun :) böylece diyer kralları ikna ede bilir ve basış yapa bilirsiniz nası ziyafet verilir: gidiyoruz karıcığımıza ziyafet verelim diyonuz sonra oda kileri gösteriyo şehirden bira şarap üzüm hurma alın (dikkat hurma pahalı xD) sonra ziyefet verin otamatık olarak poste şutlancak diyer kral ve lordlara sonra orda kral ve lordlara konusa bilir basıs savas yapa bilirsiniz hadi iyi oyunlar ;) PEK KRALLIKALRIN İSMİNİ YAZAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BU KADAR HADİ KALIN SAĞLICAKLA

ARTIK EMEĞE SAYGI BU KADA RŞEYİ YAZMAKTA KOLAY DEĞİL DESTAN YAZDIM WALLA

• iyi güzel yazmışsın da yanlış konuya yazmışsın warband konusu burda

http://forum.donanimhaber.com/m_38357169/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38357169
  • steamden sırf destek olsun türk yapımcılara diye collection aldım oyunu indirdim bidene göreyim? türk yapımı oyun türkçe bile değil! müthiş! söyleyecek sözüm yok doğrusu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

steamden sırf destek olsun türk yapımcılara diye collection aldım oyunu indirdim bidene göreyim? türk yapımı oyun türkçe bile değil! müthiş! söyleyecek sözüm yok doğrusu!

Seçeneklerde Türkçe yok mu?
  • lütfen kimse türkçe yama var diye gelmesin bana offical bile değil yama, fan yapımımıdır nedir. bu aymazlıktır, anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu. bölümsonucanavarı sayesinde tanıyıp ciddi ciddi türk oyunu sanıp aldım m&b yi ancak cidden fena çuvalladım. steam geri alsa oyunu 1 saniye düşünmez geri verirdim . bana göre 10 numara rezalettir bu olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComeIn

İsmi neden Türkçe değil diyen arkadaşlara söylüyorum.LIONSHOES neden Aslan Ayakkabılar değil?Mantık yürütün,At ve Kılıç isimli bir oyun avrupada satar mı?Veya Mount&Blade mi kulağa daha güzel geliyor At ve Kılıç mı??

Sen dilini korumayacaksan '' Why not have Turkish friends who says the name Lion Shoes LIONSHOES why not? Logic, play a game called Horse and the Sword is sold in Europe? Or Mount & Blade and Sword is at the ear is more beautiful? '' diye yaz! Siz ve sizin gibiler Türkçe diline layık değillerdir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by genç -- 21 Nisan 2012; 13:04:33 >
  • kim ne derse desin en iyi fire and sword
  • quote:

Orijinalden alıntı: by genç

quote:

Orijinalden alıntı: ComeIn

İsmi neden Türkçe değil diyen arkadaşlara söylüyorum.LIONSHOES neden Aslan Ayakkabılar değil?Mantık yürütün,At ve Kılıç isimli bir oyun avrupada satar mı?Veya Mount&Blade mi kulağa daha güzel geliyor At ve Kılıç mı??

Sen dilini korumayacaksan '' Why not have Turkish friends who says the name Lion Shoes LIONSHOES why not? Logic, play a game called Horse and the Sword is sold in Europe? Or Mount & Blade and Sword is at the ear is more beautiful? '' diye yaz! Siz ve sizin gibiler Türkçe diline layık değillerdir!

Rumuzunuzla bunu çok güzel doğruladınız, tebrikler.

• Bende seni ananla kıyaslayayım mı? Kullanıcı adım benim değil sadece arkadaşa telefonum o zamanlar eski olduğu için açtırttım arkadaş almıştı hesabı. Tamam mı?
  • Oyun Türk yapımı olmasına rağmen neden Türkçe YAMA diye birşey var? Site neden hep ingilizce? Oyun Türk yapımı ise:

Bize böyle yaparak çok şey kaybediyoruz. Herşey bunlardan kaynaklanıyor. Kendi oyunmuzu bile Türkçe yapmiyoruz yama çıkarttırıyoruz. Yabancılar çevirsin ingilizceye olmazmı?
  • arkadşalr saçma sapan konuşmayan oyun tabii ki türkçe oyun seçenekelerine girip dil i türkçe yapabilirsiniz steam de türkçe oluyor kimse bilip bilmeden b*k atmasın oyuna ayrıca sitede de çoğu dilde forumalr var ingilizce türkçe ve diğer birkaç dil altlara doğru non-english forums var araştırıp yazın şunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

arkadşalr saçma sapan konuşmayan oyun tabii ki türkçe oyun seçenekelerine girip dil i türkçe yapabilirsiniz steam de türkçe oluyor kimse bilip bilmeden b*k atmasın oyuna ayrıca sitede de çoğu dilde forumalr var ingilizce türkçe ve diğer birkaç dil altlara doğru non-english forums var araştırıp yazın şunları

Bak kardeşim ben b*k atmıyorum bu oyuna ne diye düşündüysen. Forumu ingilizce Sitesi ingilizce neden ingilizcen neden? Oyuna sözüm yok... Ama neden Yama? Yada neden Yama olarak adlandırılıyor? Ben bu sorulara takıldım. Bakıyorumda anlamadan konuşan sensin.

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

quote:

arkadşalr saçma sapan konuşmayan oyun tabii ki türkçe oyun seçenekelerine girip dil i türkçe yapabilirsiniz steam de türkçe oluyor kimse bilip bilmeden b*k atmasın oyuna ayrıca sitede de çoğu dilde forumalr var ingilizce türkçe ve diğer birkaç dil altlara doğru non-english forums var araştırıp yazın şunları

Bak kardeşim ben b*k atmıyorum bu oyuna ne diye düşündüysen. Forumu ingilizce Sitesi ingilizce neden ingilizcen neden? Oyuna sözüm yok... Ama neden Yama? Yada neden Yama olarak adlandırılıyor? Ben bu sorulara takıldım. Bakıyorumda anlamadan konuşan sensin.

yav ne yaması arkadaşım kaç versiyonunu indirdin 0.960 mı indirdin naptın şu oyunu siteden indir crack mi yapıyorsun orjinal mi alıyorsun naparsan yap oyun türkçe ayarlara girdiğin zaman yama oalrak değil bayağı dil seçeneklerinde eşek kadar türkçe yazıyor sitenin ingilizce olması daha fazla rabet görmek istemelerinden

• quote:

quote:

yahu ne yaması. bu bilgileri hangi insanlardan hangi yüzyılda alıyorsunuz?

oyunu steam den alıp kursan zaten göreceksin ki daha ilk actığında "oyun dili türkçe olarak ayarlansın mı" diye soruyor.

forumları da yalnızca ingilizce falan değil. bir çok dilde var. türkçesi de burası.http://forums.taleworlds.com/index.php?board=259.0
    ayrıca öyle 3 - 5 kişinin arada girdiği bir forum da değil. toplamda 400.000 den fazla mesaj içeren oldukça büyük bir topluluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

quote:

quote:

yav ne yaması arkadaşım kaç versiyonunu indirdin 0.960 mı indirdin naptın şu oyunu siteden indir crack mi yapıyorsun orjinal mi alıyorsun naparsan yap oyun türkçe ayarlara girdiğin zaman yama oalrak değil bayağı dil seçeneklerinde eşek kadar türkçe yazıyor sitenin ingilizce olması daha fazla rabet görmek istemelerinden

hocam oyunu v1.003 olarak indirdim ama Türkçe değil seçeneklerde falanda dil ayarı yok ,Türkçe yama yükledim ama konuşma metinleri ve yeni oyuna başlarken geçmişimizi falan seçtiğimiz yer ingilizce oda önemli değil sadece Konuşmalar Türkçe olsa bana yeter hiç birşey anlamıyorum bi türlü oyunu oynayamadım lütfen yardım edin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.