Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu an 0.903 versiyonu var bende...en sonu o sanırım...
    oyun şu an tamamlanmadı versiyorunundan anlaşılacağı gibi...
    ama tamamlanınca mükemmel olacak eminim...
    oyunun Türk yapımı olduğu aşikar...
    Türkçe versiyonunu oynayanlar sadece bizlere özgü kelimeleri görünce hak vereceklerdir...
    şu anki versiyonda % 80 türkçe dil desteği var...
    mesela bir köyde bir görev türkçe iken diğer köyde aynı görev değil...
    sanırım bu versiyonu zamanında yetiştirmek ve tepkileri toplamak amacı ile oldu yani halledeceklerdir...
    oyunda 2 kalem, 1 şehrim var onlara bağlı da 3 köy...
    çok zevkli.özellikle kale kuşatmaları çok zor...
    deneyeceklere sağlam orduyla ve çift kalkanla girmelerini öneriyorum...:D
    saygılar...

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 7 Nisan 2008; 23:26:11 >
  • Bilgiler içi teşekkürler.Ayrıca dediğin gibi kale kuşatmaları cok zor oluyor.Fakat kaleyi kusattıktan sonra kale sizin olursa dünyalar sizin
  • demo coktan bitti skirmish leride 3-4kere yenerek tamamladim
    1aygecsin key satin alacam heral
  • güzel bi oyun
  • Oyun gerçekten çok zevkli ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor. Hep aynı şeyleri yapmaya başlıyorsun. Dövüş sistemi dışında oyunun herşeyi berbat.

Yine de baya bir süre oynadım. Level 28 oldum. Tek başıma 60 tane şovalyeyi kesebiliyorum. Kahramanlığımın sınırındayım yani.

Ve artık sıkılmaya başladım.

NOT:Benim oynadığım versiyon 0.808. Yeni versiyonu oynamadım. Ama bir kaç ek özellikten başka değişen bir şey olduğunu sanmıyorum.

EDIT:
    quote:

Orjinalden alıntı: Emre_hitman47

quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

GüzeL oyuN ..!

Türk Yapımı Oyun olacak o kadar

Şu ana kadar kaç tane Türk yapımı oyun güzel oldu da bu oyunun güzel olma nedeni türk yapımı olsun? Ben bu oyuna 7/10 veririm en fazla.

Şu ana kadar gördüğüm en güzel Türk yapımı oyun(o da oyun değil aslında mod) Kinghts of the Force'tur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 12 Nisan 2008; 21:06:21 >

• bence daha piyasaya surulmiyecek
    diger eksiklerden cok enbuyuk eksisi

arkdasinda dedigi gibi kendini tekrar etmesi acilen bu duruma bir cozum bulmalari gerek, bircok oyun kendini tekrar eder ama bu oyun uzun oynama suresi icinde kendini cok fazla tekrar ediyor ya kisa olsun oynansin bitsin yada daha uzun oynanabilirlik ve eglence olsun

gorev cesitliligi gelirse oyuncular basit grafikleri ve fizik motorunu goz ardi ediceklerdir
    cok guzel olabilir
  • Bikere oyunda bir hikaye yok. Gerek diyaloglar gerek itemler gere görevler gerek npcler olsun hiç bir zenginlik yok oyunda.

Bu oyundan başarılı combat sistemini at oyunun puanı 2/10'a düşer. Çok amatör olduğu belli. Bence bu oyndan fazla bir şey olmaz.

Eğer bu combat sistemi yeni nesil oyuncuların action-RPG??? olarak adlandırdığı Oblivion Assasins Creed tarzında bir oyuna entegre edilip yepyeni bir oyun yapılırsa direk hit olur.

Ya da bu oyun senaryo hikaye falan boşverilip direk oyunun türü değiştirilerek online olarak oynanabilirse yine hit olur. Onlinedan kastım tam olarak MMORPG değil ama.

Mesela bir serverin içinde bir sürü oyuncu olacak. Odalar olacak takımlar da olabilir. Birisi bir oyun açacak 60 kişilk mesela. 30 vs 30.

30 kişi bir takımda 30 kişi diğer takımda meydan savaşı yapacak. Süper olur. Alınacak zevki düşünemiyorum bile. Saatlerce onu oynarım başından kalkmam herhalde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 14 Nisan 2008; 0:25:01 >

• online olmasi guzel olur,
    degisik haritalar ve degisik oynanis tarzlari ile guzel yapilabilir
  • neuro Crysis'e , Kabus22 yede göz atmanı öneririm.Hançeride unutmamak lazım.Kısa bir araştırma ile cevabını kendi gözlerinle görürsün kaç oyun çıkmış

Ayrıca Önerilerinizin çoğu forumunda var.Heralde beta oldugu icin hikaye yok.Bilmiyorum tam olarak yapımcı ekipte değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre_hitman47

neuro Crysis'e , Kabus22 yede göz atmanı öneririm.Hançeride unutmamak lazım.Kısa bir araştırma ile cevabını kendi gözlerinle görürsün kaç oyun çıkmış

Ayrıca Önerilerinizin çoğu forumunda var.Heralde beta oldugu icin hikaye yok.Bilmiyorum tam olarak yapımcı ekipte değilim...

Ben hiçbir Türk yapımı oyun kötüdür demedim zaten. Crysis var Hükmran Senfoni var(olacak inşallah) , Lale savaşçıları var.ve şu ana kadar gördüğüm en güzel türk oyunu The Knights of The Force var. Gerçi o mod ama oyun neredeyse baştan tasarlandığı için ben oyun olarak kabul ediyorum. Counterstrike örneği gibi.

Kabus 22 konusunda ne yazık ki ben seninle aynı fikirde değilim. Bana kalırsa berbat bir oyundu. Hançeri bilmiyorum.

Ama sen sanki şu ana kadar yapılan bütün Türk oyunları güzel oldu da bu oyun neden güzel olmasın diyorsun.

Bir kaç tane güzel örnek dışında yapılan bütün yerli oyunların vasatı geçemediğini ve "gelişitirirlerse yapabilirler" bile dedirttirmeyen oyunlar olduğunu düşünürsek "Tabi güzel olacak ne de olsa Türkler yaptı" şeklinde bir cümle kurmanın hiç anlamı yok.

• Zaten kaç tane Türk Yapımı oyun çıktıki güzel diye saydıklarımız dışında.Buna göre bakarsak senin dediklerinin anlamı yok.Ayrıca bu anlamı yok muhabbeti kapansın çünkü yeni çıkan Türk Yapımı oyunların güzel olup olmayacağını Yapımcılar bilir.Bir çok sürprizle karşılaşabiliriz...
  • Eğlenceli bir oyun
  • Ya benim askerler çok salak resmen gidip kendilerini öldürüyorlar bir şehre saldırdım duvardan çıkıyorum gerizekalılar basamakların tepesine çıkınca hafif bir tümsek var oradan zıplamıyorlar teker teker ölüyorlar benimde önümü tıkıyorlar çıldıracam.
  • Book Merchantlar ne işe yarıyo Çözemedim

4 tane mod yukledim glory to revolution oynuyorum. Native erken sıkıyor. Kaleleri ve şehirleri alabiliyoruz ayrıca şehir size veriliyor bi kaç şehir aldıgınızda Bağlı olduğunuz Han tarafından Şehirler size veriliyor tabi nadiren.
    Kamp kurma yerinde kitap oku seceneği var ama hiç izin vermiyor. BU satın aldıgımız kitaplar ne işe yarıyor bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2

Ya benim askerler çok salak resmen gidip kendilerini öldürüyorlar bir şehre saldırdım duvardan çıkıyorum gerizekalılar basamakların tepesine çıkınca hafif bir tümsek var oradan zıplamıyorlar teker teker ölüyorlar benimde önümü tıkıyorlar çıldıracam.

dostum f tuşları ile komut verirsen ya da backspace ile daha ayrıntılı bir şekilde komut verirsen sorunun çözülebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: DJ EFSANE

Book Merchantlar ne işe yarıyo Çözemedim

4 tane mod yukledim glory to revolution oynuyorum. Native erken sıkıyor. Kaleleri ve şehirleri alabiliyoruz ayrıca şehir size veriliyor bi kaç şehir aldıgınızda Bağlı olduğunuz Han tarafından Şehirler size veriliyor tabi nadiren.
    Kamp kurma yerinde kitap oku seceneği var ama hiç izin vermiyor. BU satın aldıgımız kitaplar ne işe yarıyor bilen var mı

dostum anladığım kadarıyla bize yetenek kazandıran kitaplar bunlar ama oyunun versiyonu ilerledikçe gelişecek bir özellik gibime geliyor..

• Glory To Revolion modunda bir güzelliği farkettim Zendar Kasabasında Mr CHicken var Envanterinizde tavuk varsa onunla konuşun sizinle Düello Yapmak istiyor. Ve çok güçlü aynı zamanda çok hızlı uzaktan Arbaletle onu öldürün levelleri 10'ar 5'er atlayın

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]

Hatta Bazen Ordunuza Chicken ekleniyo Çok hızlılar ve kolay ölmüyorlar.

Bu arada Kitap okumayı dün gece başardım
    Kamp kur yerinde kitp oku seceneginden kitapı seçip biraz bekledim sonra cıktım
    Ve Kitap % 25 Okundu Gösterdi

Hanlarda Bulunan Kahramanları Satın Aldım Tam 20 Kahramanım Var. Svadya Nord Ve Rodok Krallıgının Bütün Kalelerini Ve Suno Şehrini Aldım.

Şehirler çok zor alınıyor. Ben arbalet alıyorum kılıç bile almıyorum. Şehir Alırken Uzaktan Öldürüyorum Şehirlerde Ortalama 300 kişi oluyor Bi kaç sefer saldırdıgımda şehiri alabiliyorum

• Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Dj Efsane dedigin modu denemeyi düsünüyorum güzel görünüyor
  • Güzel oyuna benziyor denemek lazım
  • Glory To Revolion modu oyunun hangi sürümü için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Güzel oyuna benziyor denemek lazım

Bence mutlaka dene.Baya zaman önce yüklemiştim.Gerçekten güzel oyun.Ekran kartım sorun yaratmasa şu anda oynuyor olurdum.Her zaman kılıç kalkan oyunu olsun istemişimdir.Bu oyunda bol bol var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.