Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun tamamını türkler yapmıyo diye biliyiorum ben ,
    sadece tasarımlar ve bir kaç programcısı türk değil mi ???
    yani tamamı Türk oyunu sayılmaz, ayni şekilde safkan oyun yoktur,

cod4 te türk oyunu o zaman , Sami Onur abimiz var ordada oyunun programcısı olan, çıkartan şirket Türk ise Türk oyunu olarak anılır,
    gibi...

ayrıca oyun MMORPG tarzı osla çok daha rağbet görür bu da ayrı bir gerçek, para yaptıktan sonra online serverlar açabilirler belki

bu arada internette v1.03 ler geziyo onlar ne oluyo ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 29 Eylül 2008; 19:44:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

oyunun tamamını türkler yapmıyo diye biliyiorum ben ,
    sadece tasarımlar ve bir kaç programcısı türk değil mi ???
    yani tamamı Türk oyunu sayılmaz, ayni şekilde safkan oyun yoktur,

cod4 te türk oyunu o zaman , Sami Onur abimiz var ordada oyunun programcısı olan, çıkartan şirket Türk ise Türk oyunu olarak anılır,
    gibi...

ayrıca oyun MMORPG tarzı osla çok daha rağbet görür bu da ayrı bir gerçek, para yaptıktan sonra online serverlar açabilirler belki

bu arada internette v1.03 ler geziyo onlar ne oluyo ???

Oyunu baştan sona kadar yazan(programlayan) iki kişi ikisi de Türk (ve üstüne üstelik yanlış bilmiyorsam çift,evet evli bir çift )

0,8** yada 0,9** versiyonundan itibasren yayıncı ile anlaştılar aralarına herhangi bir programcı katıldı mı bilmiyorum açıkcası ama oyunun bugüne kadar olan her detaylarında onların emeği,alın teri var bunu biliyorum

Sami Onur'u biliyorum Cod4'te credits ekranında görmüş şaşırmıştım ancak yeni farkettiler onu,daha yeni röpartajı oldu sitelerde.

MMoprg mod olarak var sanırım ya da oyunun fanları bir çok mod dahil bunu da geliştirme ya da fikir alış-verişi içerisindeler şimdilik böyle bir düşünceleri yok gibi yapımcıların.

1.03 en son çıkan dağıtımcının piyasaya ulaştırdığı sürümdür.Daha da geliştirilecek tabii,en azından öyle umuyoruz

Ankara da olsaydım lisans hakkında yardımcı olurdum ama başka şehirde ikamet ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 29 Eylül 2008; 22:53:19 >

• Hoooop up!

Oyunu bugün yükledim 6-7 saat aralıksız oynadım muhteşem olmuş çok eğlenceli.

Sormak istediklerim var. 34 tane askerim var şu anda elimde. Kale kuşatmak şehir almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Hoooop up!

Sormak istediklerim var. 34 tane askerim var şu anda elimde. Kale kuşatmak şehir almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Önce krallıkla aranı kötü yapman lazım.Mesela Nordlara saldıracaksan onların birkaç köyünü yağmala çiftçilerine saldır sonra istediğin bir Nord kalesini kuşatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Hoooop up!

Önce krallıkla aranı kötü yapman lazım.Mesela Nordlara saldıracaksan onların birkaç köyünü yağmala çiftçilerine saldır sonra istediğin bir Nord kalesini kuşatabilirsin.

Teşekkürler

• Oyun hep aynı şeyler üzerine kurulu.4-5 gün sonra sıkılıyor insan.

Bir de bu oyuna Rpg diyorlar.Bu Rpg ise Oblivion-Gothic başka bir tarz o zaman?

3-5 tane özelliğe puan verme eklenince hemen Rpg oluyor.Oyunda toplansan 10 tane quest yok hep aynı questler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Oyun güzel...Umarım zamanla biz de oyun konusunda dünya standartlarını yakalarız...

İnşallah şöyle türkçe seslendirmesi olan oyunlar çıksa pesde ertem şener fırtınası
  • Oynamıştım çok zevkli bir oyundu ama demosuydu 6.seviyeye gelince kapanıyordu.
  • Oha süper
  • Up ! :)

Yorumlarınız için teşekkürler.Yeni versiyonda görüntüler dahada gelişmiştir.Ve grafikleri yükselten mod mevcuttur ismen hatırlamıyorum.Ayrıca oyun'un eksiklikleri gün geçtikçe kapanıyor..
  • 1866 western modu beta sürümü çıktı arkadaşlar haberiniz olsun.

http://forums.taleworlds.com/index.php/board,150.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

1866 western modu beta sürümü çıktı arkadaşlar haberiniz olsun.

http://forums.taleworlds.com/index.php/board,150.0.html

Teşekkürler beklediğim bir moddu.
  • Biraz oynama fırsatım oldu, güzel mod olmuş ama birçok eksiklik var tabi beta daha düzeltirler. Mesela sakın sadece tabanca ile savaşa katılmayın çünkü baltalı bir kızılderili sizi sıkıştırdığında kesinlikle yakın mesafeden ateş edemiyorsunuz kaçamadığınız içinde öldürene kadar vuruyor bu yüzden yanınızda süvari kılıcı vs. olsun

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]
  • ben de bi kaç tane ss koyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 9 Aralık 2009; 9:17:56 >

• noel münasebeti ile yeni versiyonu çıktı 1866'nın

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,88669.0.html
  • oyunu dün kurdum hakikaten süpermiş resmen bilgisayarın başına bağladı beni özellikle diyaloglar çok güzel olmuş
  • oyun güzel ama native modu sıkıcı mod indirmence güzelleşiyor
  • beyler bir sorunum var. yaklaşık 1 yıldır oynadığım karakterime bişiler oldu. masaüstündeki mb kısayolunu sildim. oyuna girdiğimde karakterimin özellikleri ve envanterdeki itemlerin değişmiş olduğunu gördüm. eski haline getirmenin bir yolu varmıdır ?
  •  Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]

Bendeki modlarda bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.