Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyun gayet başarılı ve beğeni toplayan bir Türk oyunu.Oyuncular tarafından yapılan modlarla oyundan alacağınız eğlenceyi arttırabilirsiniz,Yada değişik birşeyler denemek istiyorsanız.Türkçe dil desteği var.Ayrıca Oyunun Türkçe ismi At ve Kılıç.Oyun hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamak icin actım bu konuyu.Elimden geldiğince güncel tutacağım.Benim güncelleyemediğimde mesajlarınızla güncel tutarsaniz çok iyi olur...

Oyunun en son cıkan versiyonu 0.950 .

Demosunu denemek icin

Tıklayın

Not : Oyunun demosunda en son 6. seviyeye gelebilirsiniz...

Oyunun Sitesihttp://www.taleworlds.com

Oyunu Satın Almak icin http://www.taleworlds.com/mb_buy.html

Oyunun sitesinden güncel haberlere ve oyunun güncel versiyonuna ulasabilirsiniz...

Oyunun Forumuhttp://forums.taleworlds.net/index.php

Forumdan Türkçe Foruma ulaşıp orada düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylasabilirsiniz...

Oyun Hakkında bir haber

Uzun zamandır beklenen Türk yapımı oyun, bu bahar piyasaya çıkıyor.

Farkında değilsiniz belki; ama Türk oyun yapımcıları şu sıralar harıl harıl çalışıyorlar. Culpa Innata olsun, Darkness Within olsun; içerikleri Türkçe olmasa da "bizden" gelen oyunlar. Hatırlarsanız, Mount & Blade de aksiyon/RYO olarak adını duyurmuştu. Şimdi ise duyurmaktan çok daha fazlasını başardı. Paradox Interactive ile anlaşma yapan TaleWorlds Entertainment, artık gün sayıyor.

Ortaçağ temalı bir dünyada geçen hikayesiyle, at üstündeki gerçekçi savaş sahneleriyle, güzel grafiklerini ister kendi gözlerimizden, istersek de omuz üstü kameradan görebilmemizi sağlayan oyun motoruyla, yaşayan ekonomik yapısıyla, izleyeceğiniz yolu sizin seçmenize ve haritada serbestçe dolaşmanıza izin veren sandbox yapısı ile Mount & Blade, beta versiyonuyla bile dikkatleri üstüne çekmişti. Şimdi ise Paradox Interactive ile anlaşmasını yapan TaleWorlds ekibi, oyunun bitime çok yakın olduğunu ve bu baharın sonunda piyasa çıkartmaya hazırlandıklarını söylüyor...

Crysis, Culpa Innata, Darkness Within ve Mount & Blade. Fena gitmiyoruz, ne dersiniz?

Oyunun Videosu

Yüksek Çözünürlüklü videosunu izlemek icin Tıklayın

Düşük Çözünürlüklü videosunu izlemek icin Tıklayın

Oyun İci Görüntüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 29 Nisan 2008; 16:03:11 >

• Arkadaşlar konu icin yorumlarınızı bekliyorum.Ayrıca Oyun İci görüntüler e pek aldırmayın.Oynadıgınızda daha güzel oldugunu göreceksiniz.Demosunu mutlaka deneyin ;).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 15 Mart 2008; 0:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1963bursa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İlk önce yorum için teşekkürler...

quote:

Bu oyunu İstanbul Kıyamet Vakti ile kıyaslayabilecek tecrübe de online oynamadım.

Oyun Online değil.Ama online oyun kadar serbest ve başarıyı yakalamış bir yapısı var.Tanıdıgım arkadaşlarıma öneriyorum.Coguda beğeniyor.Ayrıca Orjinal Türk Oyunlarını alırsanız Türk Oyunlarının coğalmasına ve gelismesin katkı sağlarsınız...

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre_hitman47

İlk önce yorum için teşekkürler...

quote:

Bu oyunu İstanbul Kıyamet Vakti ile kıyaslayabilecek tecrübe de online oynamadım.

Oyun Online değil.Ama online oyun kadar serbest ve başarıyı yakalamış bir yapısı var.Tanıdıgım arkadaşlarıma öneriyorum.Coguda beğeniyor.Ayrıca Orjinal Türk Oyunlarını alırsanız Türk Oyunlarının coğalmasına ve gelismesin katkı sağlarsınız...

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    Bu oyunu çok önce oynamıştım. Bu yeni versiyon falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen1903

Alıntıları Göster
    grafikler fena değil ama oyun eğlenceliyse grafiğin önemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Oyun Uzun zamandır gelistiriliyor.Ve Hangi versiyonu oynadıgına baglı.Yeni versiyonu cıktı ama bu versiyonda pek yeni sayılmaz.Zaten Haberdede bahsedildiği gibi yakında Tam Sürümü cıkacak.Tahmin ettiğim kadarıyla yapımcılar ona yogunlasıyorlar...

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Oyun hic sıkmadan uzun saatler boyunca ekran basında tutabiliyor.Grafiklerde gayet güzel.Barbarlar , Askerler , Köylüler kısaca düşmanlarımızı yenerkenki hisler cok güzel.Yani Bi savastan galip cıkmak.Yalnız Oyunun secenekleri var.Kolaylığı seven veya zorlugu seven oyuncular icin tercihler yapılabiliyor...

Özetle bu güne kadar oynadıgım büyük bütcelerle yapılmıs oyunlarla karsılastırdıgımda Mount And Blade i tercih ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 6 Mart 2008; 23:24:28 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Oyun Uzun zamandır gelistiriliyor.Ve Hangi versiyonu oynadıgına baglı.Yeni versiyonu cıktı ama bu versiyonda pek yeni sayılmaz.Zaten Haberdede bahsedildiği gibi yakında Tam Sürümü cıkacak.Tahmin ettiğim kadarıyla yapımcılar ona yogunlasıyorlar...

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Oyun hic sıkmadan uzun saatler boyunca ekran basında tutabiliyor.Grafiklerde gayet güzel.Barbarlar , Askerler , Köylüler kısaca düşmanlarımızı yenerkenki hisler cok güzel.Yani Bi savastan galip cıkmak.Yalnız Oyunun secenekleri var.Kolaylığı seven veya zorlugu seven oyuncular icin tercihler yapılabiliyor...

Özetle bu güne kadar oynadıgım büyük bütcelerle yapılmıs oyunlarla karsılastırdıgımda Mount And Blade i tercih ederim...

Alıntıları Göster
    strateji mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

strateji mi bu

Alıntıları Göster
    Hayır.Rpg serbestliğinde bol aksiyonlu bir oyun
  • quote:

Hayır.Rpg serbestliğinde bol aksiyonlu bir oyun

Alıntıları Göster
    Eskiden çok oynardım artık sarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Alıntıları Göster
    En yeni versiyonu tekrar dene istersen.Oyuna bir cok yeni özellik eklendi.Eski versiyonları ile kıyaslarsak oyun yeniden yapıldı diyebiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

aynen.
    bi süre sonra bıktırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

aynen.
    bi süre sonra bıktırıyor

Alıntıları Göster
    Eline sağlık güzel sunum yapmışsın fakat, mevcut konular vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Eline sağlık güzel sunum yapmışsın fakat, mevcut konular vardı.

Alıntıları Göster
    grafikler cidden güzel.. Oyunda bu derece güzel ise güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

grafikler cidden güzel.. Oyunda bu derece güzel ise güzeldir

Alıntıları Göster
    İsmi niye Türkçe değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

İsmi niye Türkçe değil?

Alıntıları Göster
    Pek Türk oyunu gibi değil şövalyeler falan var.Gerçekten Türk oyunu ise de o şövalyeleri falan yeniçeri yapsalardı daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegenidünya

Pek Türk oyunu gibi değil şövalyeler falan var.Gerçekten Türk oyunu ise de o şövalyeleri falan yeniçeri yapsalardı daha iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    F0NDiP

Şahsen uzun süredir oynuyorum.Galiba bi dergide verilen demosunda beri sanırım o zaman versiyon 0.751 gibiydi.Hala eğlenceli :)

Aerospace

Bu tür bir konu görmedim.Yani ayrıntılı.Diğerleri direk özetle bitirmiş sistem yazmış o kadar...

HeLLgaTe

Demosunu bir dene istersen...

OraLeTH_

quote:

Orjinalden alıntı: Emre_hitman47

Ayrıca Oyunun Türkçe ismi At ve Kılıç.

Cevap yeterli sanırım...

gezegenidünya

Olurdu Ama Türkler pek orjinal oyun alma yanlısı değil yabancılara göre.Bu yüzden yabancıların isteği ağırlıklı olmak üzere yapılmış bir oyun.Ama Türkçe dil desteği gibi Türk Oyunu oldugunu belli eden öğeler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 8 Mart 2008; 12:35:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne dengesiz suçlamalar yöneltiyorsunuz arkadaşlar. Gören çocuk sanacak. Niye şövalyeler var çünkü orjinal alacak adam Avrupa'lı. Ayrıca Türk oyunu diye hayali bir coğrafyada geçemez mi oyun. Ayrıca Modlarla Osmanlı-Bizans oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckukner

Ne dengesiz suçlamalar yöneltiyorsunuz arkadaşlar. Gören çocuk sanacak. Niye şövalyeler var çünkü orjinal alacak adam Avrupa'lı. Ayrıca Türk oyunu diye hayali bir coğrafyada geçemez mi oyun. Ayrıca Modlarla Osmanlı-Bizans oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hehe en güzeli amerikan malı

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

hehe en güzeli amerikan malı

Alıntıları Göster
    byrahim

Belirttim.Oyun Türkçe.Ve Türkler Korsan almaya devam ediyor.Neredeyse parmak sayısını geçmeyen oyuncular orjinal alıyor.Ama konuyu okumadan ve mesajları okumadan direk yorum yaparsanız böyle olması normal...

ckukner
    Dediğinie katılıyorum.Ayrıca Oyunun haritasını avrupa haritası yapabilirlerdi.Fakat Fikrim Türkiyeyi Yapmıyorsak Avrupayıda yapmayalım diye.Yani Tarafçılık olmasın diye coğrafya hayali olmuş...

lev@
    Türk Oyunlarına saygı gösterip hakettiği değeri verirsek En güzeli Türk Malı diyebileceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1963bursa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben elimden geldiğince gerekli cevapları vermeye calisiyorum...

Ayrıca DH ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.