Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuşatma silahlarını malesef kullanamıyoruz ama bir modda kullanabilme imkanı vardı sanırım ve oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.
  • Bu oyunu bana elin Hırvatı sormuştu.benim haberim yok adamlar biliyor.Gerçi bana dandik gibi geldi ama...
  • Nam puanını ilerletiyorsun.Krallığın birinin kralını bulup [ hangisini istersen ] Ona bağlılığını sunuyorsun.Sonra Aranın kötüleşeceği krallıklar var bağlı oldugun krallığın arası kötü olanlar.Sonra O krallıklarla aranı iyice bozarak [ rakip krallığın köylerini yağmalayıp vb ] kaleleri ve şehirleri ele geçirme seçeneği çıkıyor şehir ekranın.Tabi en az 10 adam ile ele geçirebiliyorsun
  • bu oyun için vahşi batı modu geliştiriliyor 1866 adında. Sanırım yakında çıkar. Sabırsızlıkla bekliyorum çünkü vahşi batı ile ilgili pek oyun yok piyasada
  • Ben sanırım benzer bir mod görmüştüm vahşibatı ile ilgili.İzlemiştim yani Youtube da.İstersen araştır belki başka vardır 1866 modundan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre_hitman47

Ben sanırım benzer bir mod görmüştüm vahşibatı ile ilgili.İzlemiştim yani Youtube da.İstersen araştır belki başka vardır 1866 modundan :)

o modlarla ilgili videoları izledim ama malesef o modlar öldü. Bu seferki ölmeyecek çünkü yüzde 90 oranından bitti zaten. Bu da videosu

http://www.youtube.com/watch?v=b41dlZ2677Y
  • 1. Youtube acılmıs.Videoyu acınca farkettim
    2.Modun ölmesi kadar üzüldüğüm bir şey yok.Çünkü mod yapımı üzerinde calisiyorum ve cok emek harcanıyor gercek anlamda..
    3.Bigi için teşekkürler.Umarız cıkar.
    4.Arkadaşlar izlediğiniz videodaki kaliteye bakmayın.Hem youtube , hem grafik ayarları hemde cekim kalitesi etkiliyor.O yüzden kendiniz demosunu en az 1 kerede olsa deneyin.1 den sorna devamı gelir zaten
    5.Oyunun grafik kalitesini biraz eksikli yansıtsana görmek icin buyrun :http://www.youtube.com/watch?v=Lzl5je_NRfc
    6.Oyundaki Aksiyonu yansıtabilmiş bir video :http://www.youtube.com/watch?v=iU3TQhzjRlg&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 27 Mart 2008; 22:35:44 >

• Bu oyun için bür türlü crack yapılamadı diye duymuştum. Demo lvl 6'ya kadar izin veriyodu sanırsam. lvl 6'dan sonra oynayabilmek için satın almak gerekiyor.

yanıldığımı düşünen varsa pm atabilir.
  • Bu tür şeyleri burda yazmasanız daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Bu oyun için bür türlü crack yapılamadı diye duymuştum. Demo lvl 6'ya kadar izin veriyodu sanırsam. lvl 6'dan sonra oynayabilmek için satın almak gerekiyor.

benm bildiğim 0.903 için crack yoktu diğer geri kalanlar için var
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Bu oyun için bür türlü crack yapılamadı diye duymuştum. Demo lvl 6'ya kadar izin veriyodu sanırsam. lvl 6'dan sonra oynayabilmek için satın almak gerekiyor.

benm bildiğim 0.903 için crack yoktu diğer geri kalanlar için var

oynarız o zaman

• Arkadaşlar bu tür şeyleri konuşmayınız burda.Hemde dediğiniz şeyler vb yi sürekli kullanırsanız Türk Oyunları sadece tarihte kalır ne yeni bir oyun cıkar nede benzeri.Tamam belki kendiniz kullanıyorsunuz fakat en azından da engel olmayın.Bir söz var " Destek Değilsen Köstek Olma " bunu dikkate alalım...
  • 25dolardan satiliyor makul bir fiyat fakat yinede gunumuzun cok gelismis grafikli oyunlarina karsi daha cazip fiyattan satilabilmeli en azından daha beta asamasinda

oyunu cok onceden oynamistim yeni gelismeler cok guzel olmus
    daha eklenebilicek yapılabilicek bircok sey var

tek eksi yani
    questler heycanlı degil biraz bayat kalıyor aslinda hepsi birbirinin aynisi buna bir cagre bulmalılar
    birsure sonra oyun kendini tekrar etmeye basliyor.

coparative seklinde multi koyarlarsada piyasa hit olur inancındayım
  • Walla oyunu 0.808 wersionu ciktigindan beri oynuyorum. Ozman oyunu cok uzuca almıstım ama suan biraz daha pahalı ve tam sürümü çıkınca fiyatı bi 20 dolar olur :D Simdiden almanizda yarar war. Mesela ben 7-8 dolara almıstım ama oyunun tam sürümü ciktiginda da oyniyabilicem. Arkadas resimleri falan da wermis. Bence hic durmayın. Cidden cok kaliteli bi oyun. yalnız oyun büyüdükce türkce kısmı azalıyo. Heralde kimse satin almio :(
  • valla görüntüleri falan hiç fena değil hani
  • kentacdis ve TheRainman ' a katılıyorum...

Nyorai görüntüleri gayet güzel.İçeriğide görüntüler kadar.kentacdis'in belirttiği gibi questler biraz az.Onun dışında gayet başarılı...
  • grafiklere bakılırsa oyun çokta kötü deil herhalde tabi oynamadığım için bilmiorum oynayanlara sormak lazım
  • Yorumlardan oynayan veya deneyenlerin yorumunu görürsün.Oynayan ve deneyenler beğenmiş.Ayrıca çokta kötü değil değil.Normal grafiklere sahip.Bana güzel geliyor tam bilmiyorum sebebini
  • GüzeL oyuN ..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

GüzeL oyuN ..!

Türk Yapımı Oyun olacak o kadar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.