Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok metedildi bu oyun ama deneme fırsatım olmadı.. Bi ara demosuna bakıcam... Teşekkürler bilgiler için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Çok metedildi bu oyun ama deneme fırsatım olmadı.. Bi ara demosuna bakıcam... Teşekkürler bilgiler için...

Rica ederim
  • Ben çok önceden oynamıştım .Başlarda zevkliydi Ama bi noktadan sonra bayıyor çok tekrar ediyor oyun.Ama türk yapımı ve oynanabilir olması güzel.Herkesin denemesi lazım.Aylarca oynayamazsınız ama bi kaç gün idare eder ^^
  • Ben açıkçası çok uzun zamandır oynuyorum.Sıkmıyor.Özellikle modları deneyin biraz sıkılmaya başlarsanız.Sizi yeniden başlamış kadar eğlendirecek ve şaşırtacaktır...
  • Bu oyunu 0.632 sürümü mü neydi? (şimdi tam hatırlayamadım.) o zamandan beri oynuyorum. Arada oynamadığım bir tek 0.751 sürümü var. Oyun adım adım gelişiyor gördüğüm kadarıyla. 0.632 den beri kale savaşları eklendi,ragdoll fizikleri eklendi,kan eklendi(evet eskiden kan da yoktu.),müsendislik yeteneği eklendi,ikna etme yeteneği eklendi,savaş sırasında yere düşen silahlar alınıp kullanılamıyordu yerdeki silahı alıp kullanabilme eklendi,kale sahibi olabiliyoruz,artık köyümüz olabiliyor,köyümüzü binalar yaparak geliştirebiliyoruz. 0.632 den beri söylemeyi unuttuğum yeni eklenen başka özellikler de vardır.
    Şu anki sürüm 0.903. Tam sürümden önce bir ara sürüm çıkar mı bilemem. Bir de forumlarda çok istenen bir özellik olan kuşatma silahları kullanabilme oyuna eklenecek mi bakalım. Artık onu tam sürümde göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaron -- 30 Mart 2008; 22:14:54 >

• mod lari oyunu yayinlayan firmami yayinliyor yoksa oyunseverlermi uretiyor??
    ayni firma yayinliyorsa nerden indirliyor
    web sitesinde varmı?
  • Oyunseverler üretiyor.
    Mount Blade forumlarında indirme adresleri var.
    Çoğu M&B modunu burda bulabilirsin. http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/
    Burda olmayanları da forumlardan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaron -- 30 Mart 2008; 22:37:22 >
  • Elaronun dediği gibi oyunseverler üretiyor.Yapımcılarda oyunu geliştirmek için elinden geleni yapıyor sağolsunlar
    Ayrıca Forumlardanda modlarla ilgili bilgiler ve linklere ulaşabilirsin.İlk sayfada linkini paylastim
  • bugece demo yu oynadim ynei degisiklikler cok guzel olmus enson2sene once filan 0.7xx yada 0.8xx versiyonlarindan birini oynamistim
    bircok eksik tamamlanmis grafikler nispeten daha iyi

acilista cok bekletiyor
    amd2500 1.5gbram 9550ekran kartiyla 800x600de detaylar kisik oynaniyor(30fps) belki 1024tede iyi oynanir cokkurcalamadim..
    eskisine gore cok daha kolay para kazaniliyor ve adam toplaniyor
    aletler yinede pahalı

savas aletleri ve zırh lara bakmak cok vakit aliyor ornegin kullanamayacaklarin kirmizi olmasi lazim kullanilanlar icindede kolay gorunur birsekilde mosela gelmeye gerekkalmadan ozelliklerinin gozukuyo olmasi lazim wowdaki gibi...
    yeni adam cesitleri guzel
    mızraklı adamın gucu mutis olmus

bazi yerlerde luzumsuz vakit kaybediliyor quest ekraninin cok fazla duzenlenmeye ihtiyaci var hersey birbirine giriyor
    turkce olmasi cok guzel olmus oynanisi cok etkiliyor
    hala kısmen ingilizce ve bazi yerlerde yanlisliklar yapılmis

haritada gezerken buldugunuz sigirlari kesip etecevirebiliyorsunuz
    yiyecekler moralde veriyor

daha 1.leveldan butun dusman tiplerini gorevbilmek ilerilerde sıkcı oluyor level atladikca yeni dusmanlara ulasmak daha guzel olurdu
    yapilabilicek bircok sey var tabi beta bittiginde cok guzel olucak
    demo bitti tam surumu alsammi diye dusunuyorum

• Fiyatta gayet uygun açıkçası
  • güzele benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

güzele benziyor

Umarım Sadece güzel demekle yetinmez denersin
  • arkadaslar
    mod lar demoya yukeniyormu

eger yukleniyorsa demodaki sinir kaliyormu yani 7.lvl a gecebiliyormuyuz??

son sorumda
    oyuna ilk giris yuklemesi
    ve
    oyuna basla dugmesine basmadan onceki yukleme cok uzun

sizde de oylemi?
  • Modlar demoya yükleniyor ama level sınırı kalıyor...

Bilgisayara göre değişiyor galiba.Bende 10-15 saniye sürüyor...
  • tam sürüm yakında çıkacakmış! mayıs biliyordum ama değilmiş net tarih yok sanırım...
  • Bu arada arkadaşlar oyun Türk yapımı değil çünki orjinali ingilizce ayrıca bazı şeylerde ingilizce. Yani 2 kişi bu oyunu çevirmiş. Yapmamışlar. Yani oyun Türkçe yamalı bir oyun gibi, Türk yapımı bir oyun değil.

quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2

Ya ben sıkıldım artık yağmacılara saldırıp para kazanmak için arenaya gitmekten onu satmaktan bunu satmaktan oyun türkçe ama lordlardan alığım görevler ing çıkıyor onun için fazla görev yapamıyorum ben böyle aksiyon olsun kaleleri falan alıp kendi krallığımı kurmak istiyorum onu nasıl yapıcam arkadaşlar ve kaçıncı seviyelerde oluyor ben şuan 7 seviyedeyim.

Oyunda 2 tane kale var onları alabiliyorsun(kolayca ama gene 20-30 adam al yanına kaliteli bi ordu olsun) ama nasıl şehir kuruyon bilmiyorum. Krallık kurabileceğini de sanmıyorum şehir kur bi sen hele...

Seviyende az şu anlık yüksel iyi bir ordu yap sonra alırsın 2 kaleyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 5 Nisan 2008; 3:23:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Bu arada arkadaşlar oyun Türk yapımı değil çünki orjinali ingilizce ayrıca bazı şeylerde ingilizce. Yani 2 kişi bu oyunu çevirmiş. Yapmamışlar. Yani oyun Türkçe yamalı bir oyun gibi, Türk yapımı bir oyun değil.

Oyunu programlayanların, çizenlerin büyük bir kısmı Türk. Armağan Yavuz, Cem Çimenbiçer, İpek Yavuz, Özgür Saral ,Mustafa Öztürk, İbrahim Doğan. (ve unuttuklarım da vardır tabi.) Oyunun yapım ekibinde yer alan Türk yapımcılar. Yabancılar da var Steve Negus ve birkaç yabancı daha.
    Yapımcıları merak ediyorsanız 0.903 sürümünün "Credits" kısmına bakabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elaron
    Oyunu programlayanların, çizenlerin büyük bir kısmı Türk. Armağan Yavuz, Cem Çimenbiçer, İpek Yavuz, Özgür Saral ,Mustafa Öztürk, İbrahim Doğan. (ve unuttuklarım da vardır tabi.) Oyunun yapım ekibinde yer alan Türk yapımcılar. Yabancılar da var Steve Negus ve birkaç yabancı daha.
    Yapımcıları merak ediyorsanız 0.903 sürümünün "Credits" kısmına bakabilirsiniz.

aynen
  • oyun süper ben çok önce oynamıştım bayaa bağlı olduğunuz krallıkların kallerinden görevler alıp rütbenizi yükseltiyorsunuz rütbe yükseldikçe asker alabiliyorsunuz bunlar sizin ordunuz sizinle beraber savaşıyorlar esir alabiliyorsunuz birsürü asker çeşidi var gerçekten çok zevkli bir oyun
  • Türk yapımı değil diyen şu an M & B nin forumuna baksın...

0.202 versionu var.Ondaki Creditse bakarsanız görürsünüz

quote:

Warrider 0.202 Copyright 2001-2004 Taleworlds

Game design & programming: Armagan Yavuz
    Artwork: ipek Altan Yavuz

Music: Flying Hands music

Backgrounds:
    Albrecht Durer: Knight, Death and the Devil

Sadece müzikler vb de yani 2. cil öğelerde yabancılar vardı.Sonradan oyunun geliştirilmesi için yabancılar alındı.Fakat yabancıların her bulundugu hatta isminin geçtiği oyun direkt olarak Türk oyunu değil mi diyoruz.Diyorsak demeyelim bunları düşünüp.Ayrıca Ea vb yerlerde Türkler var.O zaman yabancılar nasıl gruba girince Yabancı oyunu oluyorsa Ea oyunlarıda Türk Yapımı.En iyisi bu dediklerimi bir düşünün ve Bu oyunun Türk Yapımı oldugunu anlayın...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.