Şimdi Ara

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
44.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neuro

Glory To Revolion modu oyunun hangi sürümü için?

Version 0,903
  • At ve Kılıç 0,903 versiyonunda şu ana kdar bulduğum en güzel 3 mod native zaten mevcuttu

Mount And Blade [ Türk Yapımı Oyun ]

Glory Modunda Bir sürü Yeni At, Kılıç, Zırh ve yiyecek mevcut. Ve yeni Askeri Birimler

Şu ana Kadar Hanlardan Aldıgım Kahramanlar bunlar

İlginc bir görüntü oluşmuş şehir saldırısında

Rodok Krallıgına saldırıyorum şu anda bir tek şehri kaldı

Vaegir Krallığı Hariç herkese Savaş Actı birim Sancar Han Bende Vaegir Krallığı Haric diger bütün hanlıkların kalelerini ve Nord Hanlıgından Sargot şehrini, Tir Şehrini
    Rodok Krallığından da Veluka Şehirin Aldım. Harika Zevkli bir oyun ama Çok zamanımı Alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ EFSANE -- 28 Nisan 2008; 6:36:08 >

• Glory Moduna Eklenen Bi kaç birimin ss'lerini koyuyorum öncelikle bu modda ateşli silahlar da mevcut fakat fazla yavaşlar ve kullanımları çok zor yakın mesafede kesin öldürürken uzak mesafeden hiç bi etki yapmıyorlar.

1. Birim EXPLORER

Hem usta bir silahcı hem usta bir dövüşçü Hanlardan nadiren alınıyorlar ve çok güçlüler

2. Birim Ronin

Native Modunda Terfi Kiralık kılıçta son buluyordu Bu modda ise kiralık kılıçlar terfi ederek ronin olabiliyorlar.

3. Birim Khergit Gun Cavalry

Kergit Hanlıgına Eklenen özel bi birim

4. Nord Slaughter

Nord Hanlıgına Eklenen Bir birim

5. Rodok Mustakman

Rodok Hanlıgına eklenmiş bir askeri birim

6. Svadian Dragoon

Svadya hanlıgına eklennen özel birim

7. Bounty Hunter

Tabi Her Eklenen Birim Öncekilere göre daha güclü. Bi kaç Birim daha olabilir benim gözüme carpanlar şimdilik bunlar .

Zevkli bir mod Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ EFSANE -- 29 Nisan 2008; 2:59:51 >

• bi aralar oynuyodum tabii şimdi çok yeni versiyonları çıkmış
    ben 37level swadian hunterdım
    40 kişilik ordum vardı
    süper bişeydi kendi ordumla vaegir war partyleri devirmek
    en iyi türk oyunlarından biri
  • 1.efsane modlar hakkında bilgiler için teşekkürler...
    2.Oyunun 0.950 versiyonu cıktı yasal olarak en yakın zamanda konuyu düzenliyeceğim yeni versiyona göre...
  • Oyun güzel...Umarım zamanla biz de oyun konusunda dünya standartlarını yakalarız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Oyun güzel...Umarım zamanla biz de oyun konusunda dünya standartlarını yakalarız...

İnşallah diyoruz.Ama konudaki mesajlara bakarsan hala bedava oynama yöntemleri.Hala Türk Oyunlarını orjinal satın almama isteği.Böyle gidersek çok zor.Biz destek verdikçe güzel oyunlar yapılacak
  • arkadaslar native modda askerleri terfi ettircem ama bazilarina terfi icin yeterli yer yok diyor yada 120 kisilik bi adam kiralama kapasitem var ama 80 e geldiginde grup kapasitesine ulasildi diyor onceden boyle bisey yoktu parayla filan alakasi yok 80000 lerdeyim.boyle biseyler karsilasan varmi ?????
  • Arkadaşlar İlk Resimdeki Dağ... San Andreasdaki Dağa Benziyor...
  • Çok sıktı bu oyun hep aynı şey. Uzun zaman önce bıraktım.
  • Oynadım biraz. Sıktı sonra bıraktım
  • bu oyunun tam modu niye çıkmıyo 5 yıldır oyalıyolar bizi?ayrıca oyunun hayranıydım ama sonra sonra hiç bi zevki kalmıyo çünkü senaryo iyi değil hatta senaryo yok!
  • orjinal fazla satamıyo herhalde crack'i var çünkü. yeni bir sürüm çıkıyo bikaç gün sonra cracki çıkıyor.

reklam sponsor vs geliri de olmadığı için fazla kazanamıyolar. zaten geliştiren kişi sayısı da az.

sanki hiç 1.0 sürümü çıkmıcakmış gibi duruyor. 0.9 devirli gidecek igib duruyo sanki
  • Oyunu Türkler yaptıysa oynayacağız.
  • yaw şöyle 1.0 ı çıkıp ta konulu sürükleyici ve çeşitli görevler içeren bi oyun çıksa orjinalini almassam ne oliym
  • arkadaşlar nasıl bundan şehirleri alıyoruz ya bende 0.808 versiyon var sadece iki kale vardı onları bide marnid le borcha yı alabildim bu kdr başka şehir ve hero nasıl alccaz
  • Oyunun 1.003 versiyonu çıkmıştır, oyun artık resmi olarak çıktı, hayırlı olsun. Bulabildiğim en hızlı linki aşağıya koydum.

http://computergames.ro/ro/downloads/popup/id/11914/name/mount-blade-v1003-demo.html
  • 1.*** versiyonu için resmi forumlarda genel olarak ortalamanın üstünde yani oynanabilir diyorlar eski sürümlerine göre.Kendisine dağıtımcı bulduğu için biraz geç çıktı yeni sürümü ayrıca bir çok düzenlemeler de yapılmış oyun için.Oynamayanlara tavsiye ederim güzel ve kaliteli bir oyun.

Not:Bu oyunda ahım şahım grafik aramayın
  • Bilgilendirdiğin için teşekkürler...inşaallah türk oyunlarına gereken desteği verebiliriz
  • ssanırım yakında türkiye de paket olarak satışa başlanacakmış
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.