İyi günler/akşamlar . Ben A4 Tech Bloody v7 mouse kullanıcısıyım. Bu mouse'u alalı yaklasık 1 ay oldu ve cok memnunum , ve bugune kadarda hiç bir sorun cıkarmadı. Ama bugun LoL oynarken bir sorun farkettim ki bu sorun bu tarz oyunlar oynayanlar için kilit bir noktadır. Şimdi sorun şu ; mouse'un sağ tusuna normal sartlar altında bastıgınızda hiçbir gecikme ve aksama olmaksızın algılıyor fakat mausu ne zaman hareket ettirmeye baslasam hareket anındaki sag tıkları algılamıyor. Örnegin bi yere sag tıklayıp hızlıca baska yere getirip orda sag tıkladığımda son tıkladıgım sag tıkı hiç basmamışım gibi algılamıyor. Mouse'un dün veyahut evvelsi gün cıkan "Bloody 5" yazılımını kullanıyorum ama o yazılımı ilk kullandıgım zamanlarda bir sorun yoktu yani yazılımsal bi sorun oldugunu dusunmuyorum ama aynı zamanda fiziksel bi sorun oldugunuda düsünmüyorum. Suan cok kafam karısık ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
A4 un kendi sitesinden modelin driverini indirip kur o sekilde bi dene bagzen bu gibi sorunlarda mausun driverini kurmak sorunu cozuyor.