Şimdi Ara

Mouse Sorunu !! Sorun Çözüldü .. (Teşekkürler wrah)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşım 1 Ay Önce Vista Aldım Ve Knight OnLine ı Açmadı Bende Vistayı Kaldırdım Sonra Tam Oyuna Girecekken XTRAP Sorun Verdi Onuda Hallettim Sonra Tam Oyuna Girerken Ekran Kartını Bilgisayara Tanıtamadığım İçin Knight OnLinı Açamadım Bilgisayarcıya Götürdüm Onu da Yaptım Tam Oyuna Giricince Mouse Görünmüyor Yani Ok İşareti (Bazen Mavi Bazen Kırmızı Olur) Çıkmıyor Bir Türlü !! Yani İstediğim Yere Gidemiyorum Çok Kötü Birşey Yardımlarınızı Bekliyorum !! Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HooN -- 8 Temmuz 2007; 16:47:36 >

• Birileri snn ko oynamanı istemio

tam türk filmler gibi olmuş
  • Benim 1 Yıldan Beri Hayalim Yeni Server Çıkıcak Ben Server a İlk Girenlerden Biri Olucam Öğle Sonra Televizyonda Avrupa Yakasının Tekrarları Çıkıcak Onları İzlerken Level Atlicam O Gece Uyumicam Sonra Bütün Yazı Knight Oynayarak Geçiricektim Ama Temmuzun Ortasına Geldik Ben Hala Knight Oynayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HooN -- 8 Temmuz 2007; 16:24:14 >
  • Kötü talih peşini bırakmamış anlaşılan geçmiş olsun
    mouse sorunu ekrankartında olabilir aslında veya konun bazı dosyalrı bozulmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Kötü talih peşini bırakmamış anlaşılan geçmiş olsun
    mouse sorunu ekrankartında olabilir aslında veya konun bazı dosyalrı bozulmuştur

Ekran Kartını Tanıtamamıştım Bilgisayarcıya Götürdüm Tanıttı Sonra Oyuna Girdim Ama Mouse Çıkmadı
  • Knight OnLine ı Silip Tekrar Yüklesem Düzelir mi Setup Dosyası da Var Çabuk Biter Sizce Düzelirmi Düzelmezse Boşuna Uğraşmiyim
  • benı ıı dınle..knıghtın dosyasına gır orada wındows cursor dıe bısey war en altta onu ısaretle olacak..olmassa knıghtı sıl tekrar yukle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartnı tanıtmadan oyun oynayanda 1 sen warsın heralde :s vista ile ilgili hiç 1 bilgim yok bilgisayarcı bunuda çözemedi mi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrah

benı ıı dınle..knıghtın dosyasına gır orada wındows cursor dıe bısey war en altta onu ısaretle olacak..olmassa knıghtı sıl tekrar yukle..

BABA BÜYÜKSÜN OLDU ÇOK SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN
  • 1.5 Aylık Hasret Bitti Bekle Ko Ben Geliyorum
  • hadi bakalım kolay gele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.