Mouse'u oynatınca kasadan gelen cızırtı sesi
-
-
genel teknik ismi "PSU coil whine" güç kaynagı bobinleriyle alakalı yakın zamanda 1-3 ay psu açılmayınca bana hak vereceksin =) yeni bir güç kaynagı ile değiştirmek dışında aslında pek yapılacak mantıklı bir şey yok gibi kalkıp psu parçalarını lehimlemeye falan kalkmazsan kasaya akımkorumalı priz yada regulatör görevi gören bir kaynak baglarsan psu direk kapandığında içinde biriken akımlardan bir nebze korunabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CIZIKgenel teknik ismi "PSU coil whine" güç kaynagı bobinleriyle alakalı yakın zamanda 1-3 ay psu açılmayınca bana hak vereceksin =) yeni bir güç kaynagı ile değiştirmek dışında aslında pek yapılacak mantıklı bir şey yok gibi kalkıp psu parçalarını lehimlemeye falan kalkmazsan kasaya akımkorumalı priz yada regulatör görevi gören bir kaynak baglarsan psu direk kapandığında içinde biriken akımlardan bir nebze korunabilirsin.
Bana daha çok ses gpu'dan geliyor gibi geldi. Sisteme herhangi bir zararı olmazsa bu şekilde kullanırım çıkan ses çok yüksek değil, akım korumalı priz de kullanıyorum. Bozulursa da garantileri var o zaman mecbur göndereceğiz.
Benzer içerikler
- ctrl tuşu çalışmıyor
- monitör going to sleep ne demek
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- excalibur control center açılmıyor
- hp yazıcı yazdırmıyor kuyrukta bekletiyor
- windows ekran görüntüsü alma
- biosa nasıl girilir windows 10
- suya düşen telefon
- 0xc00007b hatası çözümü
- ekran videosu alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X