Şimdi Ara

Mousedan anlayan baksın ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün usb mouse aldım. laptop'm vista , mouse u taktığımda "usb aygıtı tanınmıyor" hatası veriyor. usb aygıtlarım bozuk değil, başka mouse, bluetooth vs. şeyleri okuyor. Sadece bu mouse u okumuyor. Mouse bozuktur diye masaüstünde denedim onda da çalışıyor. Mouse da bozuk değil, laptopta . Sorun ne olabilir.. Nolur yardım edin arkadaşlar yoksa para havaya gidecek

• Mouse viasta uyumlu olmayabilir.
  • benimde aklıma bu geldi ama bunun çözümü yok mu yani.. uyumlu hale getiremez miyim programlarla vs..
  • Hiç bir portta mı çalışmıyor?

Bir de cihaz kapalıyken takıp açtınız mı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 3 Kasım 2011; 18:26:02 >
  • evet denedim. Arkadaşın pc'de windows 7 ondada çalışmadı. Sanırım mouse xp ye uyuyor sadece. Peki uyarlama gibi bi yöntem yok mu arkadaşlar
  • Driver ı varsa uyumluluk modunda çalıştırıp deneyin
  • hayır driver ı yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHOTOSHOPTAN ANLAYANLAR GELSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam fareyi ilk taktığınızda windows update yanlış driver kurduysa eğer tekrar aynı donanımda sorun çıkartabilir benim bu tarz bir sorun bluetoothta başıma gelmişti 2 adet var bendede biri driver yüzünden çalışmıyordu.

öncelikle fareyi aldığınız markanın sitesine bakın driveri olmayabilir ama eğer aldığınız farenin genel bir sorunu ise bir yöntem bulmuşlardır ( kaliteli ve pahalı bir ürün ise muhakak vardır )

birde aygıt yöneticisinden baktığınızda fare takılı görünüyormu ? eğer görünüyor ise ordan kaldırıp tekrar yükleyin ( uzak bi ihtimal de olsa deneyin )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.