Bildirim
mp3
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up up -
sony zx1 bulursan:) -
arkadaş 180 tl demiş.. 2000 tl bütçesi yok yani zx1 için.. -
:) eczanet haklı benim en fazla 180 olur :) -
ama çok iyi bir cihaz ver derseniz 200 veya 230 da verebilirim -
başka önerin varsa sevinirim -
hocam apple ipod classic var 2.el sifir sahibindende.bak istersen ama ses kalitesini bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben cowon j3 kullanıyorum(zx1 uygun bulursam bende isterim).. dokunmatik amoled ekran / bluetooth/ fm radyo/ kullanımı pratik / çok hafif (30gr anca gelir) / microsd desteği var/ pili şarz olunca oldukça uzun süre gidiyor ..bununla birlikte ses kalitesi süper değil ama fena da değil ama samsung galaxy s4 i9500 ün altında... 200 tl civarına bulunur.. -
teşekkür ederim bu önerini değerlendireceğim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X