Bildirim
mp3 çalma 6600
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunu yapman için telefona codec yüklemelisin.bende mp3 wma ogg codec var telefonda nadiren bazı mp3 lerde sorun çıkartıyor ondan müzikleri ogg yapıp atıyorum.galeride wav çalar gibi çalıyor zil sesi de yapıyor.bilgisayarda bulamadım eğer bulursam buraya koyarım.ama sen internette arat büyük olasılık bulursun -
Bendede 6600 var mp3 olarak çaldığın zaman ilerde hata vermeye, yani çalmamaya başlıyor.. "sessize almış gibi" -
Buyur bu konuyu incele
http://resim.donanimhaber.com/m_13474066/mpage_1/key_//tm.htm#13474066 -
bnde de bi tane 6600 var..öncelikle çok kötü mp3 çalıo bu normal mi böle hafif cızırtılı gb yani kalitesi falan mı düşük...bi de bi şarkı bitip başka bi şarkıya geçiceğinde mp3 player kapandı dio...bunun nedeni ne olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa
bnde de bi tane 6600 var..öncelikle çok kötü mp3 çalıo bu normal mi böle hafif cızırtılı gb yani kalitesi falan mı düşük...bi de bi şarkı bitip başka bi şarkıya geçiceğinde mp3 player kapandı dio...bunun nedeni ne olabilir
Bir şarkı bitip diğerine geçtiğinde player'in kapanmaması lazım kullandığın programdan dolayı olabilir.
Ama kötü mp3 çalma olayına gelince o gayet normal.Çünkü 6600 kaç sene öncesinin teknolojisi.
O telefon çıktığında cepte mp3 diye bir olay yoktu.Sonradan yapılan codec vs eklemelerle mp3 çalıyor.Onu da cızırtılı olarak çalması normaldir ;) (Kullandığımdan dolayı biliyorum) -
bana önerecein bi prog var mı -
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
quote:
bnde de bi tane 6600 var..öncelikle çok kötü mp3 çalıo bu normal mi böle hafif cızırtılı gb yani kalitesi falan mı düşük...bi de bi şarkı bitip başka bi şarkıya geçiceğinde mp3 player kapandı dio...bunun nedeni ne olabilir
Bir şarkı bitip diğerine geçtiğinde player'in kapanmaması lazım kullandığın programdan dolayı olabilir.
Ama kötü mp3 çalma olayına gelince o gayet normal.Çünkü 6600 kaç sene öncesinin teknolojisi.
O telefon çıktığında cepte mp3 diye bir olay yoktu.Sonradan yapılan codec vs eklemelerle mp3 çalıyor.Onu da cızırtılı olarak çalması normaldir ;) (Kullandığımdan dolayı biliyorum)
sallama sx1 vardı unutma
-
orası da doğru..:Dbn aslında sx1 ciyimde bunu 2.tel olarak kullanıorum yeni buldum bi arktan alışmaya çalışıorum ve aradaki farkları çok ii anlıorum.sx1 buna 1000 basar -
http://www.supercep.org/showthread.php?p=53701 kardeş buyur burda var indirebilirsinn ben denedim çalışıyooo banada mp3 çalma programı lazım acill -
N-GAGE HEPSİNDEN ÖNCE ÇIKTI VE "stereo" MP3 ÇALARI VARDI.
quote:
Orjinalden alıntı: hakanlevent
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
quote:
O telefon çıktığında cepte mp3 diye bir olay yoktu.Sonradan yapılan codec vs eklemelerle mp3 çalıyor.Onu da cızırtılı olarak çalması normaldir ;) (Kullandığımdan dolayı biliyorum)
sallama sx1 vardı unutma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X