Şimdi Ara

Mp3 formatları arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevdiğim şarkıları Free Youtube to MP3 Converter ile mp3 çevirip saklıyorum sürekli youtube açmamak için , benim aklıma takılan bu formatlar bir işime yarar mı? Şarkıyı daha kaliteli hale getirmek için falan.Program ilk yüklendiğinden beri yukarıdan aşağı doğru 3. format seçili hep(Lame Standart Quality MP3).Bir fikri olan?

Not:Birde kulaklıktan anlayanlar şu açtığım konuya bir şeyler yazarlarsa güzel olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_62873329/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62873329

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 6 Temmuz 2012; 2:37:15 >

• En üstteki en kaliteli ama youtubedaki şarkılar zaten kalitesiz yani en üsttekini seçersen yine bir şey fark etmez sadece fazla mb olur çünkü kalitesiz bir şeyden kaliteli bir şey üretmeye çalışmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

En üstteki en kaliteli ama youtubedaki şarkılar zaten kalitesiz yani en üsttekini seçersen yine bir şey fark etmez sadece fazla mb olur çünkü kalitesiz bir şeyden kaliteli bir şey üretmeye çalışmış olursun

720p 1080p olarak mp4 formatında indirip çevirtiriyorum gene mi kurtarmaz diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

quote:

En üstteki en kaliteli ama youtubedaki şarkılar zaten kalitesiz yani en üsttekini seçersen yine bir şey fark etmez sadece fazla mb olur çünkü kalitesiz bir şeyden kaliteli bir şey üretmeye çalışmış olursun

720p 1080p olarak mp4 formatında indirip çevirtiriyorum gene mi kurtarmaz diyorsun ?

480p yeterli çünkü seste hd kavramı 480pdir yüksek olanlar sadece görüntü olarak daha iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: leke900

quote:

Kurtarmaz Ben onları da denedim ses kalitesi 360p falan o kalitelerle aynı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.