Şimdi Ara

Mp3 indirme programı tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaliteli MP3 ler indireceğim bi program arıyorum. Tubidy nin mobil sayfası sıkıştırdığı için kaliteyi düşürüyordu uygulamasında da böyle midir

Ayrıca yabancı dizi-film indirebilecegim bir program da tavsiye ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tubemate programını indir.. Kur.. Sana mp3 converter diye bir program da yükletecek onu da kur..

Youtube daki hemen hemen her videoyu ister mp3 ister aac ister 720p kaydedebiliyorsunuz.. (videonun yüklendiği çözünürlüğe göre değişir)

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    İpad minide olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

İpad minide olur mu ?

Ben android için düşünmüştüm.. İos için olur mu olmaz mı bir fikrim tok açıkçası.. Marketinizde var mi bilmiyorum

• Müzikcalardan dinleyemiyorum illa iTunes mi gerek

• Apple store'dan bahsettiğin tarzda bir program indirsen de korsan oldukları için bir süre sonra işlevini yitirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Tubemate programını indir.. Kur.. Sana mp3 converter diye bir program da yükletecek onu da kur..

Youtube daki hemen hemen her videoyu ister mp3 ister aac ister 720p kaydedebiliyorsunuz.. (videonun yüklendiği çözünürlüğe göre değişir)

Merhaba arkadaşım. Aynı isimde bir çok program var, rica etsem simgesini ekleyebilir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

quote:

Tubemate programını indir.. Kur.. Sana mp3 converter diye bir program da yükletecek onu da kur..

Merhaba arkadaşım. Aynı isimde bir çok program var, rica etsem simgesini ekleyebilir misin?

Buradaki linki indirip telefona atıp kurabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

quote:

Buradaki linki indirip telefona atıp kurabilirsiniz

Teşekkür ederim ama İphone için uygun değil herhalde?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.