Şimdi Ara

Mp3 ozelligi iyi Wi-Fi li telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp3 benim icin cok onemli arakdaslar benim su anki telefonum 6280 memnunum diyebilirim ama daha kaliteli mp3 calan bi telefon biliyorsaniz tavsiylerinizi bekliyorum wi-fi de aradigim ozellikler arasinda ayrica 6280 in kamerasindan cok fazla memnun degilim resimleri bence kaliteli cekmiyor.alacagim telefon butcem kisitli oldugu icin 2. el olacak ortalama 200 250 civari diyelim. simdiden herkeze tesekkurler tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 19 Ocak 2009; 18:55:39 >

• n81 seni tatmin eder.forumda 400 e satıyorlar
  • Söylediğin fiyat (200-250) aralığında Wi-Fi li telefon..? 2. El de olsa ne kadar sağlıklı olur bilinmez..

Bu modeli incele istersen..

http://www.hepsiburada.com/hp-ipaq-514-voice-messenger-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcephpipaq514
  • e70 ve n80 modelleri 150 ve 175 fiyat araliklarinda buldum yalniz ben turkiyeden degilim onun icin belki fiyetlar boyledir bu fiyatlar bulgar levasi cinsindendir ama tr lirasi ile bg levasi asa yukari birbirinie esittir
    peki bu yazdigim iki model icin neler soyleyebilirsiniz acaba mp3 playerlari 6280 inkinden daha mi kalitelidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 19 Ocak 2009; 20:34:25 >
  • se p1i
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

se p1i

yalniz bu modeliin 2. elini 300 350 den asagi goremedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.