creative zen nano 1gb kullanıcısıydım. kalitesinden memnundum fakat harddisk bad sector hatası verince yeni bir mp3 player arayışına girdim.
- sıfır almayı düşünüyorum, ikinci el düşünmüyorum. - 150 tl'ye kadar, - 1, 2 ya da 4 gb, - film, klip vs... izlemeyi düşünmediğim için sadece mp3 player olarak kullanacağım, - normal ekolayzır ayarlarının yanında kendim de ayarlayabileceğim kişisel ekolayzır seçeneği olan, - dinlediğim şarkının vs... ne olduğunu görebilmem için 3-4 satır ekranı olan, - ses kalitesi en az creative kadar kaliteli ve güzel, - boyutları mümkünse çakmak cebine sığabilecek kadar küçük, - teknik servis desteği iyi olan ve izmir'de servisini kolayca bulabileceğim,
bir mp3 player arıyorum. ilk etapta samsung yp-u3qb ihtiyaçlarıma cevap verir diye düşündüm ama piyasada bulamıyorum. üretimden mi kalktı acaba? izmir'de satın alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? önerebileceğiniz bir mp3-player mıdır? ses kalitesi nasıldır? samsung'un gelen olarak ses kalitesi nasıl? bu model dışında önerebileceğiniz başka neler var?
öneriler için şimdiden teşekkür ediyorum...
Apple Ipod Nano, der geçerim kenara, birde Sennheiser kulakiçi aldınmı yanında dadından yinmiyo ..:) hadi eyvallah gersini tartışıp durun kolay gele...
tavsiyen için sağol biraderim ama ipod nano + kulaklık = beni fazlasıyla aşar
dediğim gibi, maksimum 150 tl ayırabilirim, yine de sağol.
başka önerisi olan yok mudur arkadaşlar?
Apple iPod Nano'lardan her zaman nefret etmişimdir.Sennheiser'ın IE7 ve IE8 haricindeki kulak içi kulaklıkları da pek bir işe yaramaz.
Bence sen Sandisk Sansa Clip+ ya da en kötü ihtimalle normal Sandisk Sansa Clip bulmaya bak.Yanına bir de Soundmagic PL30(Hem çok ucuz,hem de CX500 kadar kaliteli.) koydun mu hem gayet yeterli ses alırsın,hem de bütçeni zorlamazsın.
Benim önerim de budur.
:D İpod nano demeden geç kenari istersen sen. Starbuckstan çıkmayıp hava atacam benim ipodum var demeyeceksen ipod tamamen gereksiz bir şeydir. Ses kalitesi konusunda da çoğu mp3 playerden geridedir. Sansa clip + tam senin için ideal Sennheiser kukaliçi içinde en az 300tl para gözden çıkarman gerek :D güzel bir kulaklık için. Keza cxler felan hikaye. Clip + ve ksc75,ksc35,yuing2a felan clip on kulaklıklar da güzeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
İpod nano demeden geç kenari istersen sen. Starbuckstan çıkmayıp hava atacam benim ipodum var demeyeceksen ipod tamamen gereksiz bir şeydir. Ses kalitesi konusunda da çoğu mp3 playerden geridedir.
ipod ve ipodçular konusundaki düşüncelerimi bu kadar net dile getirdiğin için teşekkür ederim
alabileceğin en kötü mp3ü alabileceğin en kötü siteden önermiş hemide:D
merhaba arkadaşlar...
hepinize öneriler için teşekkür ederim.
açıkçası ipod'a ben de sıcak bakmıyorum. zira bundan seneler evvel, ben creative'i almadan önce bi arkadaşımda ipod vardı, onu dinleme fırsatı buldum, aldığım creative o ipod'dan bana göre 3-4 gömlek üstündü. şu an ipod'un teknolojisi ne alemdedir bilemiyorum ama bi soğuma oldu tabi. :)
sandisk clip'i bi araştırıcam bakalım. keşke deneme fırsatım da olsaydı ama neyse artık... :) kulaklık şimdilik düşünmüyorum zira evde bi kulaklığım var, eskiyene kadar onu kullanmaya devam ederim, ilerleyen dönemlerde alırım güzel bi kulaklık. şimdilik sadece mp3 player düşünüyorum.
samsung'un mp3 player'ları nasıl? teknik servisi çok iyi olduğu için samsung'u da düşünüyorum ama ses kalitesi nasıldır bilemiyorum. var mı aranızda kullanan? bi de samsung bayilerine gitsem denetirler mi?
bu arada malum alış-veriş sitesine bulaşmayın arkadaşlar. kesin problem yaşarsınız demiyorum, hatta belki hiç yaşamazsınız ama problem çıktığı anda düzeltene kadar mahvolursunuz. daha önce ordan alışveriş yapmıştım, herhangi bir problem çıkmamıştı o ana kadar, fakat yaşadığım ilk problemde tam bir ay uğraştım. o kadar süre uğraştığıma mı yanayım, işlemden zararlı çıktığıma mı yanayım yoksa müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişilerin pişkin ve ukala tavırlarına mı yanayım bilemedim. 1 aylık sinir harbinden sonra o siteyi hayatımdan çıkardım. uyarması benden. :)
arkadaşlar sansa clip+'i inceledim ve forumdan yorumları okudum. hani bi mp3 player beğenilir ama gördüğüm kadarıyla herkes bayılmış. özellikle ses kalitesi çok övülmüş. bu da benim için çok önemli tabii ki... bu nedenle sansa clip+ almaya karar verdim. fakat sormak istediğim bir kaç soru var.
1 - izmirde teknik servisleri var mı? bi problem çıktığında nerelere gitmem gerekir? 2 - satın almak için izmir'de nereye gitmeliyim? teknosa, bimeks, vatan vs... hepsinin online sitelerine baktım, yok. mediamarkt, bestbuy vs... buralarda var mı? online olarak da galiba geniş market'te varmış. kısacası bu ürünü nerelerde bulabilirim? 3 - SONY NWZ-B153B 4GB'ı da alternatif olarak düşünüyorum. fiyatı uygun, teknik servis konusunda da sıkıntı yaşatan bir firma değil. fakat ses kalitesi konusunda emin değilim. kullanan arkadaşlar varsa, beni aydınlatabilir mi?
herkese şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: the_musiciann
arkadaşlar sansa clip+'i inceledim ve forumdan yorumları okudum. hani bi mp3 player beğenilir ama gördüğüm kadarıyla herkes bayılmış. özellikle ses kalitesi çok övülmüş. bu da benim için çok önemli tabii ki... bu nedenle sansa clip+ almaya karar verdim. fakat sormak istediğim bir kaç soru var.
1 - izmirde teknik servisleri var mı? bi problem çıktığında nerelere gitmem gerekir? 2 - satın almak için izmir'de nereye gitmeliyim? teknosa, bimeks, vatan vs... hepsinin online sitelerine baktım, yok. mediamarkt, bestbuy vs... buralarda var mı? online olarak da galiba geniş market'te varmış. kısacası bu ürünü nerelerde bulabilirim? 3 - SONY NWZ-B153B 4GB'ı da alternatif olarak düşünüyorum. fiyatı uygun, teknik servis konusunda da sıkıntı yaşatan bir firma değil. fakat ses kalitesi konusunda emin değilim. kullanan arkadaşlar varsa, beni aydınlatabilir mi?
herkese şimdiden teşekkürler...
1.clip veya clip+ resmi olarak Türkiye'ye getirilmediği için servis imkanı yok. 2. Türkiye'den alabileceğin tek adres en az 1.5 katı fiyatına(büyük hafızalı modellerde 2 kat) genişmarket. belki mediamarktlar'da 2 gb.lık clip bulabilirsin ama o da çok zor bir ihtimal artık stoklarında kaldığını düşünmüyorum. abd'de eşin dostun varsa amazondan al yoksa ebay'den güvenilir satıcılardan al.. 3. Sony'lerin ses kalitesi tabiki clip kadar değil ama idare eder.. garantili, malzeme kaliteli, kullanışlı ve ucuz olsun dersen alternatifin olabilir..
izmirde teknosanın outleti varsa orda genelde sonyler oluyor bir iki hafta içinde teslim edilmiş ürün veya kutusu hasarlı ürünlerden ankaradakinde 130liraya 8gb e444 almıştık arkadaşa. clipe gelince dediğim sonye göre daha güzel sesi var sony yanında biraz yüzeysel kalıyor. bu arada sony nin 0larına bakınca bütçene b serisi denk gelebilir b serisi beğenilmiyo haberin ola... bir ipod nano kullanıcısı olarak ipodlardan uzak dur öven arkadaşlarıda salla gitsin ben yeni bir mp3 alacam ipod touch tipi hoşuma gidiyordu alacağımdan değilde bi araştırııyım dedim 80sayfalık konusu var ses kalitesinden başka herşeyden bahsedilmiş ses kalitesiylede ilgili soru sorulunca süper içinden çıkan kulaklıkla süper uyumlu demişler. biri eleştirincede sennheiser cx200 cx300le denede ses neymiş gör diyorlar. yani bizim toplumumuzda ipodlar müzikçalar olarak görülmüyor metroda kafelerde barlarda elinde hava atma aracı olarak görülüyor adam metroda ipodunu alıyor eline son ses veriyor kulaklıkta içeriden çok dışarı ses veriyor kızlarda ipoda bakıyor aa ipodu var ne yakışıklı diyorlar heralde ipodlarla kaliteli kulaklık kullananlar kızmasın ipod konusunda biraz dertliyimde kusura bakmayın
clip+'in servis imkanının olmaması ciddi bi dezavantaj. elektronik konusunda ben biraz şanssızımdır çünkü. e o parayı sokağa da atamam... normal tamirciye de versem muhtemelen daha beter olur.
sony'ye biraz daha yaklaştım şimdi. SONY NWZ-B153B 4GB teknosalarda rahatça bulunabiliyor, servis desteği de iyi. kişisel ekolayzır ayarı da var. tek merak ettiğim konu ses kalitesinin doyurucu olup olmadığı... kullananlar var mı arkadaşlar aranızda? nasıl? güzel mi sesi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme