Şimdi Ara

mp3 playerlar, galaxy serisinin ses cıkısını verir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bende s2 vardı ,dfx ekolayzer programı ile sesi inanılmaz net ve yüksek veriyordu, teli değiştirdim başka marka aldım. sanırım romdan kaynaklı gerek, sesi fazla veremiyor, root atıp custom rom yüklemek lazım.

şimdi sorum şu.

150 tl civarı alacagım mp3 playerler, ekolayzer yüklü galaxy s2 kadar yüksek ve basslı ses verir mi ?

eğer vermezse 2.el bir s2 alıp 200 civarı, onu sadece mp3 player olarak kullanmak istiyorum. çünkü elimde beats solo 2 var.

yorumlarınızı bekliyorum

• hala cevap alamadım arkadaşlar,

200 250 tlye mp3 player mi almak mantıklı yoksa 200 tlye 2. el bi galaxy s2 alıp rootla kırıp sağlam bir müzik modu yüklemek mi mantıklı ?
  • zan232 Z kullanıcısına yanıt
    Normalde sansa e280 kullanıyordum.

geçen aya kadar telefon olarak blackberry kullanıyordum ki, elime discovery geçti. Viper4android kurdum gayet güzel.

Bi ara galaxy s1 kullanıyordum onda da voodoo sound kullanıyordum. Bunları tercih etmemin sebebi eq ayarlarının, ve ses efektlerinin çeşitli olması, daha rahat bir kullanım sunması... Mesela xduoo x2 de özelleştilebilir eq yok.

Size tavsiyem, mp3 alacaksanız rockbox kurulabilen bir mp3 tercih etmeniz. Telefon ise s2 güzel bir seçim ama benim gönlüm s1 den yana. Voodoo soundda güzeldir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonla hic ugrasma 150 tl civarina forumdan bazı arkadaslarinda sattigi xduoo 2 gibi 'high-Res' yuksek cozunurluk kategorisinde playerlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: doroşenko

Hocam telefonla hic ugrasma 150 tl civarina forumdan bazı arkadaslarinda sattigi xduoo 2 gibi 'high-Res' yuksek cozunurluk kategorisinde playerlar var.

premium equalizer app yüklü bir s2den daha iyi ses alabilecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zan232

quote:

Orijinalden alıntı: doroşenko

Hocam telefonla hic ugrasma 150 tl civarina forumdan bazı arkadaslarinda sattigi xduoo 2 gibi 'high-Res' yuksek cozunurluk kategorisinde playerlar var.

premium equalizer app yüklü bir s2den daha iyi ses alabilecek miyim ?

Bende S4 var ses çipi oldukça iyi.Flac dahil kayıpsız bir çok formatı oynatabiliyor S2 ile farkı düşün ama genede giriş seviyesi bir Dap daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.