mrb arklar sızlerden rıca edıyorum kafayı yemek uzereyım kafam cok karıstı bu tv hakkında arklar bıraz arastırmalarım sonucu su bılgılere ulastım yardımlarını ıstırham edıyorum. arklar lg ıcın servıs agı kuvvetlı dedıler tamırcıler panasonıc ıcın plazmada cok ıyı dedıler ama elektırık sarfıyatı cok fazladır dedıler plazmaların ama arastırmam sonucu forumlarda bu bılgının asılsız oldugunu ogrendım.ınternetten buldugum bır kac tamırcıde elımızde 6 tane sony lcd mevcut parca sıkıntısı cekıyoruz ama made ın japon sony bulursan al dedıler bunu panasonıc ıcınde dedıler arklar tvyı genellıkle uydudan kanal seyretmek baska bı amacım yok ara sırada fılm ızlerım o kadar teknolojık olmasına gerek varmı ledlerde goruntu carız fark edıyormu sharplarıda cok met edıyolar ama servıs sıkıntısı oldugunu bahsetmısler forumlarda uzun omurlu olması acısından ve bu tvlerın ıcındekı parcalar onemlıymıs anladıgım kadarıyla bunlarla ılgılı yardımcı olursanız cok makbule gecıcek taş catlasın 3 mılyar verebılcemm uzun omurlu ve saglamlık acısından en cok sunacagınız markalar nelerdır arklar tsklerr..
bılgısı olan ustadların yorumlarını beklıyorum
bılgılerımıızı esırgemıyelım lutfen arklar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme