fat32 ye setup ı cd den başlamayan xp yi nasıl kurabilirim? yani xp cd sinin içindekileri harddiske kopyalıyorum şu anda ama bildiğim kadarıyla setup.exe yi çalıştırmaya denediğimde hata vericek, ms-dos ta çalışmaz diye, ancak başka türlü de xp yi kuramıyorum, cd den başlayamıyor bilgisayar daha dorusu başlıyor ama bir süre sonra kitleniyor, ms-dos kipinde xp setup ı başlatmamın yolu var mı?
harddiskin e: oldugunu farzediyorum dos'a gel: e:\ yaz entera bas cd i386 yaz entera bas Winnt yaz enter bas kurulum baslayacak Xp sana dosyalarin yerini soracak soyle yaz: e:\i386
normal sartlar altinda dos ile calistiramazsin fakat bu yontem bir acik yada bug her nedersen de iste ama calisiyor
ok saolasın
dosyaları tek tek kopyalıyordu xp setup ta ama bir süre sonra kopyaladığı dosya adları gözükmemeye başladı ama harddiskin ışığı yanıyor bilgisayar işlem yapıyor, kopyalamaya devam ediyor mudur?
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
dosyaları tek tek kopyalıyordu xp setup ta ama bir süre sonra kopyaladığı dosya adları gözükmemeye başladı ama harddiskin ışığı yanıyor bilgisayar işlem yapıyor, kopyalamaya devam ediyor mudur?
Eğer sürekli yanıyorsa donmuş olabilir. Yanı sönüyorsa titrek şekilde falan yanıyorsa işleme devam ediyor
titrek şekilde yanıyor işleme devam ediyor olması lazım dediğin gibi
winxp cd sindeki i386 hardiske kopyala ms dosla baslat bilgisayari hardiskteki i386 klasorune gir winnt komutunu yaz
dostum iyi güzelde bilgisayarına xp'yi cd'den kurumaya çalıştığında kilitlendiğini yazmışsın. bu normal bir durum değil. bence xp kurulumundan önce pcdeki problemi bulsan daha iyi olur.
cd'de de sorun olabilir. Çizik falan varsa,yada hatalı kopyalama
i386 yı bilgisayara kopyaladım, winnt yazarak kurulum dosyalarının kopyalanması kısmından bahsediorm, mavi ekran var, windows xp professional setup yazıyor ve aşağısında setup dosyaları kopyalarken lütfen bekleyiniz yazıyor, olay sadece harddisk te oluyor yani cd yle falan alakası yok
bence cd ile alakalı bir sorunun var. cd nin lensini bi temizle istersen. normal yoldan kurarasın
cd-rm bozuk bu yüzden zar zor cd deki i386 dosyalarını harddiske kopyaladım, şu anda ordan xp yi kurmaya çalışıyorum yani olayın cd yle alakası yok şu an
dostum bide komut isteminde dir c:\ yaz bi bak bakalim (c:\ cdyi kopyaladigin yer) dosyalar orda varmi yok mu
c:\winxp\i386 dosyasına cd deki ı386 daki dosyaları kopyaladım, sonrada c:\winxp\i386\winnt yazdım ve setup başladı, benim sorduğum başka bir şey ama bana hala cd den bahsediyorsunuz, bu wınnt yi yazdıktan sonra dosyaları nerden kopyalamamı istediğimi soruyor ben de harddisk teki kısmı gösteriorm, sonra kopyalamaya başlıyor, kopyalarkende kopyaladığı dosyaların adları altta yazıyor ama bir süre sonra yazmıyor sadece bekleyin yazıyor ama laptop ın ışığı titrek bir şekilde yani işlem yapıyormuş gibi yanıyor, sorduğum şey bu alet setup a devam ediyor mudur yoksa kitlenmiş midir? kopyalaması bu kadar uzun sürmemesi lazım benim bildiğim ama bayadır kopyalamaya çalışıyor
pekala nerede takiliyor? yani % kacta? ve hangi dosyadan sonra? yeniden baslatmayi dene takildigi zaman fakat 5 saniye icinde bi tusa basmani sitediginde basma. bakalim setupa gececekmi. bende kuruulum dosyalarini pcye kopyalamanin bi yollarini arayayim
smartdrive ne? setup a başlamadan önce smartdrive ı çalıştırırsanız performans artar diyo, bunu nasıl halletcem, takıldığı yeri tam olarak bilmiyorum, takılma da pek denemez, altta kopyalanan dosyalar sıra sıra yazarken birden yazmayı kesiyor
smartdrv bir tur alcohol yada daemon tarzi bir programcik diyebilirz. XP setup dosyalarini kopyaliyor onbellege daha sonra calistirabiliyorsun. bunu calistirmak icin komut isteminde smartdrv yazacaksin. diger islemler ayni
böyle olucağı yok, 98 i kurup üstüne deniycem ama 98 in üstüne nasıl xp cd si çalışmadan kurucam bi de şu an kurduğum 98 türkçe ama kurcağım xp ingilizce bu sorun olur mu?
hayir sorun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme